U 7. DECENIJI OVA BAKA ZAPALILA GRČKU, DEVOJKE OD 30 NISU TAKO FATALNE I ZGODNE: Kao bomba je na plaži, a evo šta jede

Demi Mur godinama održava vitku liniju zahvaljujući jednostavnoj rutini koju ne menja!

Celebrities
17:28h Autor:
U 7. DECENIJI OVA BAKA ZAPALILA GRČKU, DEVOJKE OD 30 NISU TAKO FATALNE I ZGODNE: Kao bomba je na plaži, a evo šta jede
Kako Demi Mur održava vitku liniju?, Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudska diva Demi Mur, koja je nedavno postala i baka, trenutno uživa u čarima Grčke i to na jahti od 500 miliona dolara! Kada se pojavila na plaži, svi pogledi su bili usmereni ka njoj, posebno pripadnici jačeg pola nisu mogli da sakriju oduševljenje, jer glumica u 61. godini izgleda bar 2 decenije mlađe! I dalje može da se pohvali i te kako zgodnim telom i trbušnjacima, a u zelenom bikiniju je demonstrirala na delu koliko je zapravo seksepilna!

Izgledala je vrlo rasterećeno, a svojom savršenom figurom uspešno prkosi godinama! Opušteno se kupala u okeanu, a potom je viđena na jahti Džefa Bezosa gde je ručala sa osnivačem Amazona i njegovom novom verenicom Loren Sančez (53).

A ukoliko ste se pitalo kako glumici polazi za rukom da na početku 7. decenie izgleda tako dobro, mi ćemo vam otkriti njenu tajnu. Na pitanje zahvaljujući čemu na telu nema ni gram sala, ona kaže da je to tako zahvaljujući ovim pravilima.

"Prihvatanje vlastitog tela je ključ sreće i dobrog osećaja", kaže ona. Kada shvatite da je telo koje imate najlepše i da u njemu morate da se osećate lepo, tu se sve menja. Takođe, kjuč dobre forme je umerenost. Umerno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno ka uspehu. Iscrpljivala sam se vežbanjem u teretani i idalje nisam bila zadovoljna izgledom, danas vežbam manje, ali nikad srećnija nisam bila", kaže Demi.

Ova 2 pravila se strogo drži:

Umerena ishrana

Kao što je naglasila, njena ishrana je izbalansirana i umerena. Uglavnom se trudi da jede zdravo, ali dopusti sebi da jednom nedeljno uživa u slatkišima. 6 dana u nedelji jede niskokalorični hranu, ali nedelja je dan za opuštanje.

Veći deo njenog jelovnika se sastoji od proteina koji su važni za izgradnju mišića i dobro zdravlje generalno.

Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede neko meso ili ribu i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog tosta i kiselog mleka. Između obroka ima i 2 užine koje se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

1 / 8 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Umereno vežbanje

Fizička aktivnost je bitna, ali i tu treba biti umeren i pronaći nešto u čemu uživate. Demi Mur je otkrila da joj najviše prijaju časovi joge i trčanje. Ove dve fizičke aktivnosti praktikuje 3 puta nedeljno.

Uz malo volje i discipline, svako od nas može imati telo poput Demi Mur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs