PREDANO RADI I NA ODMORU: Sve je stekao napornim radom pa tako ni na jahti od pola milijarde on ne ispušta svoj laptop

Poznati milijarder Džef Bezos i za vreme svog odmora u Italiji uslikan je kako kombinuje lepo i korisno, povremeno se brčne ali se brzo vrati svojim poslovnim obavezama.

Celebrities
Autor:
PREDANO RADI I NA ODMORU: Sve je stekao napornim radom pa tako ni na jahti od pola milijarde on ne ispušta svoj laptop
Milijarder radi i na odmoru., Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Milijarder Džef Bezos i vlasnik Amazona uslikan je sa svojom partnerkom Loren Sančez i grupom prijatelja kako odmara na svojoj mega jahti na Kapriju u Italiji.

Međutim, ono što je privuklo pažnju paparaca je to da se Džef ponaša poput sasvim običnog čoveka. Neko bi pomislio obzirom na njegovo bogatstvo koje broji u milijardama da on na odmoru isključivo uživa, međutim uopšte nije tako.

Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On je izuzetno uspešan preduzetnik, njegove milijarde nisu došle preko noći već su produkt napornog rada i hrabrosti. To se zaista i da primetiti jer se nakon ispijanja kafe i malo plivanja sa prijateljima vratio svojom poslovnim obavezama na laptopu.

Džef i Loren već danima uživaju na njegovoj novoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, kao i u čarima mora i leta. Svetski mediji su preneli vest da je i zaprosio svoju devojku, zbog koje je navodno ostavio ženu.

Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi kažu da je Loren prava srećnica jer je upecala zgodnog muškarca, koji je pored toga veoma imućan. Od kako se razveo i počeo javno da izlazi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom, Džef Bezos se sasvim promenio. Počeo je da ulaže u svoj izgled, a pored teretane, mnogi smatraju da je i estetskim zahvatima podmladio lice.

1 / 15 Foto: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs