NAJBOGATIJA PORODICA NA SVETU LETUJE U CRNOJ GORI: Žive u penthausu na 62. spratu sa 5 spavaćih soba, a niko ne bi rekao

Kako letuje porodica koja ima milijarde, mnogi se pitaju, a Bekamovi ruše zatucani balkansi imperativ

Galerije
19:36h Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Na vrhunac modernog luksuza, u sred svetlosnih refleksija i pod jakim uticajem arhitektonskog futurizma, nalazi se impresivni penthaus Bekamovih, koji zauzima čitav sprat u velikom neboderu. Arhitektica Zaha Hadid je svojim čarobnim perom kreirala ovu nebesku oazu koja se uzdiže iznad horizonta.

U okviru monumentalnog stambenog kompleksa One Thousand Museum, zapaženog po svojoj jedinstvenoj povezanosti sa Hadidinim vizionarskim umetničkim nasleđem, ističe se posebno delo - penthaus Dejvida i Viktorije Bekam. Ovaj prostor je omaž kreativnosti i luksuzu, spoj okvira prošlih vekova sa kosmičkim elementima koji vode u budućnost.

Viktorija Bekam
foto: preentscreen/Instagram

Na 62 sprata, svaki od njih predstavlja posebnu celinu za koju je Hadid bila poznata. Ova monumentalna struktura, koja je gradila most između zemlje i neba od 2014. godine, pružajući svetionik luksuza i estetike. Enterijer je kreiran da pruži ekstravaganciju hotela sa pet zvezdica, gde svaka paleta boja, svaki komad nameštaja pažljivo komunicira sa prostorom i okolinom.

I dok tačan iznos ove luksuzne akvizicije još uvek nije javno saopšten, poznato je da je početna cena penthouse-a dostigla neverovatnih 20 miliona dolara. Na visokom spratu, ovaj rajski prostor se pruža na gotovo hiljadu kvadratnih metara. Sa pet prostranih spavaćih soba i šest kupatila, penthaus nudi izobilje prostora za komforan i luksuzan život.

Zamišljen kao više od stambenog prostora, ovaj penthaus postaje omaž stilu života koji su Bekamovi oduvek negovali. Uvek na tragu modnih trendova i inovacija, bračni par uživa u preskupoj vili u Majamiju.

Dok s druge strane, Bakamovi su poznati kao par koji letuje skromno. Zaljubljenici su u prirodu i vole da kampuju.

Pre par godina su sami objavili da letuju u Crnoj Gori na Svetom Stefanu.

Bekamovi, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Iako ovaj bogati par već godinama unazad bili glavna tema medija, porodica Bekam, kao jedna od najbogatijih, smišljeno koristi svaku priliku da se udalji od užurbanosti i popularnih destinacija koje mnogi često posećuju.

Bekamovi, kao porodica sa ogromnim bogatstvom, iznenađuju svojom nenametljivošću kada je reč o odmorima, uzimajući u obzir svoje impresivne prihode. Zanimljivo je da Dejvid i Viktorija Bekam sve češće biraju Jadran kao svoj izbor za opuštanje i regeneraciju, pripremajući se za nove radne izazove. Prethodnih godina, mogli smo ih videti kako letuju u Crnoj Gori, tačnije na očaravajućem ostrvu Sveti Stefan.

Viktorija i Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Očuvana priroda ovog mesta nije slučajno izabrana. Upravnici ovog odmarališta pažljivo su odabrali posebne članove osoblja koji su se brinuli o svim potrebama Bekamovih, pripremajući njihova dva raskošna apartmana. S osećajem diskrecije, sobarice su ulazile u prostrane apartmane u tačno određeno vreme, ostavljajući svoje mobilne telefone sa strane kako bi osigurale da nijedna slučajna fotografija ne završi u medijima. Uvažavanje i diskrecija prema ovakvim gostima su imperativ, budući da su Bekamovi uvek dobrodošli gosti na obalama Jadrana.

Dejvid Bekam, Romeo Bekam
foto: Profimedia

Međutim, čak i uz sve ovo, poznati par ima svoje posebne zahteve. Na primer, tokom njihove posete jednom od najprestižnijih restorana na ostrvu Šipan, insistirali su na strogoj zabrani fotografisanja, predočivši svoju želju osoblju restorana. Nažalost, ova želja nije u potpunosti ispoštovana, jer su se njihove fotografije s primorja pojavile na mnogim hrvatskim portalima.

Bekamovi se često mogu opaziti i na plažama Majamija, gde pažljivo biraju trenutke da se udalje od gradske vreve i gužve, istinski težeći jednostavnijem načinu života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs