JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH PRIRODNIH LEPOTICA HOLIVUDA: Od plastičara izlazi sa ćebetom preko glave, da li je preterala?

Rođena je kao prava prirodna lepotica o čemu svedoče slike iz njene mladosti a sada se po mišljenju mnogih potpuno unakazila.

Celebrities
Autor:
JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH PRIRODNIH LEPOTICA HOLIVUDA: Od plastičara izlazi sa ćebetom preko glave, da li je preterala?
Glumica uslikana sa ćebetom preko glave nakon posete plastičaru, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Megan Foks je bila prepoznatljiva po svojoj prirodnoj lepoti i važila sa jednu od najatraktivnijih žena svetske scene. Nikada javno nije govorila o svojim korekcijama tako da su obožavaoci samo mogli da nagađaju da li je zaista nešto radila na sebi.

Međutim, sada je uslikana kako napušta jednu ordinaciju za plastičnu hirurgiju i to sa sve ćebetom preko glave u kolicima. Zbog čega je pokušala da sakrije svoj identitet ovakvim potezom?

Ova 37-godišnja glumica, poznata po svom neverovatno dobrom izgledu, fotografisana je u poseti plastičnom hirurgu na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Jedna od medicinskih sestara je viđena kako ju je dovezla do njenog crnog terenca.

Megan se odlučila za udobnu odeću za svoju posetu, nosila je par svetloplavih helanke i široki žuti džemper. Pokrila je lice crnim ćebencetom ili peškirom, naizgled skrivajući svaku proceduru kojoj se podvrgla.

Zvezda "Transformersa" je godinama bila okružena glasinama o plastičnoj hirurgiji, ali nikada nije javno potvrdila da je podvrgnuta bilo kakvim procedurama. Ipak, Megan je priznala da nije protiv plastične hirurgije, prenosi Žena.rs

"Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosom ili bradom – operacija je neće vam ublažiti tu nesigurnost, rekla je ona, a u razgovoru za Allure 2010. godine, Megan je dodala:

"Ako, tada, osećate: "Ovo je nešto što želim da uradim", onda to uradite. Neverovatno je da imamo tehnologiju da radimo stvari koje radimo."

Od tog intervjua, izgleda da se Meganin izgled dosta promenio. Na njenim fotografijama na Instagramu, holivudska zvezda se često može videti kako ima mnogo tanji nos, veće usne i grudi nego pre, a vi pogledajte fotografije u našoj galeriji pa procenite i sami.

1 / 25 Foto: B4859 / Avalon / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs