"HOĆU UVEK DA BUDEM NA POVRŠINI DA ME SVI VIDE I ZNAJU": Bivšeg muža su joj brutalno ubili a pogledajte gde danas živi

Nakon burne mladosti i ubistva bivšeg muža, Sonja je sreću pronašla pored fudbalera, ima mnogobrojnu porodicu i evo gde danas živi i kako izgleda.

Celebrities
Autor:
"HOĆU UVEK DA BUDEM NA POVRŠINI DA ME SVI VIDE I ZNAJU": Bivšeg muža su joj brutalno ubili a pogledajte gde danas živi
Životna priča Sonje Lazetić, Foto: printscreen/youtube/ lekilla_official

Sonja Lazetić je svoju popularnost stekla u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji". Imala je samo 15 godina i veliku želju da se proslavi.

Ovaj dokumentarac je propraćen pričama i svedočenjima raznih žestokih momaka koji su devedesetih godina harali Beogradom. Akteri su bili muškarci koji su vladali podzemljem 90-ih godina, poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

"Hoću budem fotomodel i to, znaš, svi su tu na 5 minuta, znaš, posle opet potonu. Ja oću da uvek budem na površini. Oću uvek da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju" , izjavila je ona u svom kratkom pojavljivanju u čuvenom dokumentarnom filmu.

Tada 15-godišnja Sonja je imala veoma provokativan izgled, ali i ponašanje netipično za jednu tinejdžerku. Međutim, što je zamislila to je i ostvarila. Bila je u braku sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je ubijen godina na Avali. Sa njim je do svoje 24. godine rodila troje dece Nikolinu i Elenu i sina Andreja.

Njen bivši muž Goran Marić brutalno je ubijen. On je 2009. godine otet iz restorana zajedno sa Ilijom Novovićem, a njihova ugljenisana tela su pronađena u ostacima spaljenog džipa. Jedan od njih je bio na sedištu, a drugi u gepeku. Zbog toga se sumnja da je Novović namamio Gorana u zamku, prenosi Alo.rs

Sonja danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom Nikolom Lazetićem i deci koja su njeno najveće bogatstvo. Brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.

"Volim da kažem da je ‘Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila’. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: „Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo“. Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema – rekla je jednom prilikom Sonja.

Bivši fudbaler Nikola Lazetić je pre Sonje bio je u braku sa Sandrom Drašković poznatijom kao Sani Armani i sa njom je dobio sina Luku. Par se upoznao na snimanju spota Cece Ražnatović za pesmu "Crveno", a nakon sklapanja braka dobili su sina Luku.

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se sudeći po njenoj figuri nikada ne bi reklo.

Ova šestočlana porodica je ranije govorila o preseljenju na veliko imanje na Avali.

"Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu" - rekla je Sonja svojevremeno i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma:

"Imamo čak i deo šume u okviru imanja, a za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja."

Njihova nova raskošna vila na Avali je gotova a okružena je zelenilom i svim prirodnim lepotama. Sonja je takođe otkrila da je većinu posla oko radova prepustila svom dragom, dok su u uređenju učestvovali zajedno, a da je zadovoljna rezultatima.

Iza visoke ograde nalazi se ogroman travnjak o kojem se posebno vodi računa, i čini se da je svaka travka pokošena pod konac, te je i idealna za njihove kućne ljubimce. Otkrila je i da će njihovo novo imanje imati i ergelu.

"Rekla sam Nikoli da moramo što pre da se sklonimo u prirodu gde ćemo se hraniti zdravo i ojačati imunitet. Planiram da na Avali svu hranu kupujem od meštana. Tamo dosta ljudi gaji voće i povrće i imaju domaća jaja, pa će nam prodavati svoju robu. Naš plac na Avali je malo zabačen, a prve komšije su nam divni ljudi"- otkrila je Sonja za koju mnogi kažu da živi život kao na filmu, prenosi Story.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs