KUĆA DUBRAVKE MIJATOVIĆ U KOJOJ ŽIVI SA ĆERKAMA U ELITNOM DELU GRADA: Pokojni Marinko je dao sve od sebe da ih obezbedi

Dubravka se trudi da svoj život čuva u privatnosti, međutim na društvenim mrežama se pojavila slika njenog porodičnog doma.

Celebrities
18:52h Autor:
KUĆA DUBRAVKE MIJATOVIĆ U KOJOJ ŽIVI SA ĆERKAMA U ELITNOM DELU GRADA: Pokojni Marinko je dao sve od sebe da ih obezbedi
Kuća Dubravke Mijatović u kojoj živi sa ćerkama., Foto: ATAImages

Poznata glumica Dubravka Mijatović sebe i članove svoje porodice čuva od očiju javnosti tako da se o njima malo i zna. Svojski se trudi da svoj celokupan život sakrije od radoznalih pogleda.

Gde se nalazi njen kutak u kojem živi sa ćerkama Ivom i Sarom i gde se nakon napornog dana vraća, takođe je tema o kojoj se ne zna mnogo a budući da na "Instagramu" ona nije aktivna poput većine svojih kolega, enterijer ove kuće ostaće nepoznat.

Zahvaljujući društvenim mrežama ipak nam se ukazala prilika da saznamo kako izgleda moderno zdanje u kojem glumica živi, a sudeći po eksterijeru zgrade koja se nalazi u jednom elitnom delu naše prestonice, ne sumnjamo da je i iznutra dom Dubravke Mijatović savršeno uređen.

Kako retko daje intervju i priča o detaljima iz života, mnogi smatraju da je glumica veoma zatvorena za saradnju sa pripadnicima sedme sile, a da li je takva i u privatnom životu saznala je ekipa "Pulsonline" portala koja se uputila u kraj gde Dubravka živi i porazgovarala sa komšijama.

"Sve znam šta se dešava u kraju, bivši sam policajac i to mi je u prirodi. Dubravku retko srećem, ponekad kada prođe ulicom. Nikada se ne javlja. Zatvorena je osoba "- kaže Miloš koji i u penziji brine o bezbednosti svog kraja, a svoje mišljenje je iznela i Dubravkina školska drugarica:

"Viđam je. Često se srećemo u obližnjoj prodavnici. Dubravka i ja smo išle zajedno u osnovnu školu. Stalno joj se javim i uvek je pitam kako je. Fina je žena "- rekla je Jelena koja se sa Dubravkom zna odmalena.

Ona otada nije promenila mesto stanovanja, odrasla je u ovom delu Beograda gde je i sada dom Dubravke Mijatović. Porodična kuća u kojoj joj žive roditelji nalazi se u ulici pored njene, a komšije o njenim roditeljima imaju samo reči hvale.

"Dubravka živi ovde u blizini, a tu su joj i roditelji. Žive jedno od drugog na pet minuta. Vidim je samo u prolazu, a kada se sretnemo, nikada se ne javi. Zatvorena je za razliku od njenih roditelja, sa kojima se uvek lepo ispričam. Znam je više sa televizije i iz serija, nego iz komšiluka" , prenosi Story.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs