NAJPLAĆENIJA GLUMICA JE SA ZARADOM PREŠIŠALA MARGO ROBI: Zabavljala se samo s lošim momcima, od jednog se ne oporavlja

Prema američkom magazinu "Forbs", najplaćenija glumica na svetu je ujedno i najlepša

Celebrities
11:21h Autor:
NAJPLAĆENIJA GLUMICA JE SA ZARADOM PREŠIŠALA MARGO ROBI: Zabavljala se samo s lošim momcima, od jednog se ne oporavlja
Sofija Vergara, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija Vergara, talentovana glumica iz Kolumbije, trenutno drži titulu najplaćenije glumice na svetu, impresivno zaradivši čak 43 miliona dolara u 2020. godini. Ova 48-godišnja glumica bila je i sudija u popularnom takmičenju "America's Got Talent". Ipak, prošle godine, Sofija je zauzimala drugo mesto na listi najplaćenijih glumica, sve do momenta kada je njen uspešan nastup nagrađenoj Emi nagradom u seriji "Moderna porodica" odveo na prvo mesto. U poslednjoj sezoni ove serije, koja je završena 2020. godine, Sofija je zarađivala neverovatnih 500.000 dolara po epizodi. Prema proceni "Forbsa", Sofija je zaradila oko 14 miliona dolara po sezoni.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Njena popularnost i šarm nemaju premca, a publika širom sveta obožava da je gleda na malim ekranima. "Forbs" ističe da je Sofija Vergara gotovo dvostruko privlačnija u poređenju sa bilo kojom drugom slavnom ličnošću. Njen uspeh i finansijska nezavisnost predstavljaju primer inspiracije za mnoge, a dokazuje da su talent i posvećenost ključni faktori za ostvarenje uspeha u svetu zabave.

"Njena privlačnost nema premca. Ljudi vole da je vide na TV ekranu gotovo dvostruko više nego bilo koju drugu slavnu osobu", tvrde u "Forbsu".

Margo Robi
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Margo Robi, druga na listi najplaćenijih glumica, takođe ima sjajnu karijeru koja joj je donela zaradu od 12,5 miliona dolara. Njen honorar za ulogu u filmu "Barbi" iznosi istu sumu koju je dobio i njen kolega Rajan Gosling. Ovo može se smatrati kao korak ka izjednačavanju honorara za muške i ženske glumce, ali i dalje je evidentno da postoje razlike u platama u Holivudu. Na primer, prvi na listi najplaćenijih glumaca, Tom Kruz, ima zaradu koja je deset puta veća od one koju ima Margo Robi.

1 / 6 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ova razlika u platama između muških i ženskih glumaca je tema koja izaziva sve veću pažnju u industriji zabave i postavlja pitanje o ravnopravnosti i pravednosti u honorarima.

Za Sofiju je poznato da se često zabavljala sa "lošim momcima", nakon prvog braka bila je u vezi sa Krisom Pacielom, članom bande, a kada je 2000. godine bio uhapšen zbog ubistva domaćice četiri godine ranije, ona je htela da proda kuću i da mu plati kauciju od 15 miliona dolara, ali ni ta veze nije potrajala.

Nakon njega ušla je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim sa Nikom Loebom. S njim se verila 2012. godine, ali su ipak raskinuli.

Sa njim je imala dramu kada je pokušao da njihova dva embriona koja su zamrznuli u klinici iskoristi, našao je i surogat majku, ali Sofija ga je tužila i sprečila da tako nešto uradi.

U julu 2014. godine je upoznala Džoa Manganijela, za koga se i udala, a sama često navodi da joj je žao što ga nije upoznala pre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs