BILA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA, A ONDA JOJ JE ŽIVOT POSTAO KOŠMAR: Bankrotirala, smuvala narkomana i VIŠE NE LIČI NA SEBE

Nikol Egert je imala blistav početak karijere, avi su joj predviđali velike uspehe, ali je ona povukla neočekivan potez.

Celebrities
15:34h Autor:
BILA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA, A ONDA JOJ JE ŽIVOT POSTAO KOŠMAR: Bankrotirala, smuvala narkomana i VIŠE NE LIČI NA SEBE
Gde je i šta radi Nikol Egert?, Foto: United Archives / Profimedia

Nikol Egert mamila je uzdahe mnogim muškarica širom sveta zanosnom pojavom pored obale mora, a onda je potpuno nestala iz javnosti! Proslavila upravo ulogom u u seriji "Čuvari plaže" kada je imala samo 19 godina. Nekada je bila tiha patnja pripadnicima jačeg pola, a sada su dani slave daleko iza nje. Štaviše, mnogi danas ne mogu ni da je prepoznaju na ulici.

Nikol Egert
foto: Profimedia

Veoma retko se pojavljuje u javnosti, a izgled je u potpunosti promenila. Već dugo ima problema sa viškom kilograma, ali se čini da mnogo ne mari za to. Takođe, ni o stajlinzima ne vodi mnogo brige, te su je paparaci nekoliko puta uhvatila izdanju koje deluje zapušteno. Iako je u vreme najveće popularnosti ugradila implantate u grudi, i njih je pre nekoliko godina izvadila.

Pobegla iz čuvene serije zbog ružnih komentara

Nikol je ulogu u "Čuvarima plaže" dobila sa samo 19 godina, a iz kultne serije je otišla 1994. godine, nakon čega nije imala neke zapaženije uloge, pa je kasnije rekla da je zbog toga zažalila.

Nikol Egert
foto: United Archives / Profimedia

- Bila sam vrlo mlada i moja karijera je do tad bila drugačija. Instinkt mi je govorio da se sklonim i vratim se tamo gde sam bila. Zvali su nas "d*oljama iz Čuvara plaže", zatim smo postale "komadi iz Čuvara plaže", a onda "ikone Čuvara plaže". To mi je promenilo karijeru, promenilo je osobe koje su me zvale za druge poslove i sve me to uplašilo. Tad sam mislila da je pobeći od toga i napustiti seriju ispravna odluka - rekla je jednom prilikom novinarima.

Na poslovnom planu joj dugo nisu cvetale ruže, iako se trudila da vrati staru slavu. Kako joj to nije polazilo za rukom 2013. godine je proglasila bankrot. Ali, tada je do izražaja došla njena borbenost. Pokazala je da je snalažljiva, te je pokrenula posao sa sladoledom, kako bi mogla da zarađuje za život. Danas ima svoj podkast "Perfectly Twisted".

1 / 5 Foto: 4CRNS / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neko vreme glumica je bila verena za kanadskog glumca Korija Haima, kojem je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Džastinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu ćerku Dilan Elizabet (24). Potom je 2011. godine donela na svet i drugu naslednicu Kigan, međutim, a ko je otac devojčice i dalje je misterija.

Optužila starijeg kolegu da ju je seksualno zlostavljao

Pažnju je privukla 2018. godine, kad je 12 godina starijeg kolegu Skota Baioa optužila da je seksualno zlostavljao dok su zajedno glumili u seriji "Charles in Charge". Ispričala je da je sve počelo flertovanjem i neprimerenim dodirima kad je imala samo 14 godina, kao i da su spavali zajedno kad joj je bilo 17. Baio je, s druge strane, tvrdio da ga je Nikol uhodila i bila "opsednuta njime", kao i da je priznao samo da su jednom spavali zajedno kad je imala 18 godina, pa je rekao da je ona to inicirala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs