RAZVODI, ALKOHOL I SKANDALI DOVELI SU GA DO BANKROTA: Žene su ludele za njim, a sreću je našao kraj 27 godina mlađe

Dejvid Haselohof napoznatiji po ulozi Miča Bjukekona na Instagramu je objavio fotografije iz Hrvatske

Celebrities
12:31h Autor:
RAZVODI, ALKOHOL I SKANDALI DOVELI SU GA DO BANKROTA: Žene su ludele za njim, a sreću je našao kraj 27 godina mlađe
Slavni glumac u braku sa 27 godina mlađom, Foto: Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki glumac i zvezda serije "Baywatch" Dejvid Haselhof trenutno boravi u Hrvatskoj čime se i sam pohvalio na svom profilu na Instagramu. Glumac najpoznatiji po ulozi Miča Bjukenona u Rovinju snima kriminalističku seriju "Ze network", a snimanje je počelo još proše godine u Puli.

Ovo nije prvi put da se glumac nalazi u našem reginu, a u poslednjih nekoliko godina mnogo više se o njemu pisalo zbog mnogobrojnih skandala nego zbog glumačkih ostvarenja.

Dejvid Haselhof danas ima 70 godina i daleko je od slike i prilike svog lika Miča Bjukenona koji mu je doneo svetsku slavu.

Njegovom današnjem izgledu, verovatnu su doprineli i brojni problemi poput bankrota, problemi s zavosnošću i razvod, ali i estetske operacije lica kojima se podvrgnuo. Nikad nije skrivao da žali za danima najveće slave i uvek je pokušavao na sve načine da bude prisutan u javnosti.

Dejvid Haselhof tokom godina se podvrgao plastičnom operacijama
Dejvid Haselhof tokom godina se podvrgao plastičnom operacijama foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo tu pažnju je i pridobio kada je započeo vezu sa 27 godina mlađom Hejli Roberts. Par se venčao 2018. godine, a upoznali su 2011. godine kada je on snimao jedan rijaliti šou u Velikoj Britaniji, a jedan su od onih parova kojima velika razlika u godinama baš ništa ne znači.

Njihova priča je počela u trenutku kada ga je Hejli molila da joj pokloni svoj autogram, a on joj ga je obećao ako će s njim da izađe na večeru, a sve ostalo je istorija. Kako je jednom prilikom otkrio Hejli je ta koja mu je pomogla sa dugodišnjim problemima i alkoholom.

Glumac je u braku sa 27 godina mlađom
Glumac je u braku sa 27 godina mlađom foto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Pre nje, Dejvid je bio u braku s kolegicom Ketrin Hiklen i Pamelom Bač s kojom je dobio dve ćerke, a zbog alimentacija i problema sa pićem bio je na ivici bankrota.

2007. godine našao se u središtu skandala kada je internetom kružio snimak njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove ćerke Tejlor En, koja ga je snimala i molila da prestane da se opija.

Dejvid je kasnije objasnio da je ćerka napravila taj video kako bi mogao da vidi kako se ponaša pod uticajem alkohola i da je sasvim slučajno dospeo u javnost.

Dejvid je postao planetarno popularan nakon serije Čuvari plaže
Dejvid je postao planetarno popularan nakon serije Čuvari plaže foto: Profimedia

Zbog snimka je glumac tada izgubio prava viđanja obe ćerke, koje su tada bile maloletne. Dve godine kasnije je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma.

U Londonu je jednom prilikom takođe napravio haos, kada je u alkoholisanom stanju uništio hotelsku sobu i udario lekara.

1 / 20 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs