NEKAD I SAD

BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA,A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Bankrotirala, udala za narkomana i potpuno zapustila!

Malo ko bi je prepoznao

Star look
12:18h Autor:
BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA,A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Bankrotirala, udala za narkomana i potpuno zapustila!
Foto: Profimedia

Nikol Egert proslavila se ulogom u seriji "Čuvari plaže" kada je imala samo 19 godina. Zbog uloge je povećala grudi, a zahvaljujući atraktivnom izgledu vrlo brzo je postala tiha patnja mnogh mušakraca.

Dani velike slave su danas daleko iza nje. Retko se pojavljuje u javnosti, a i izgleda potpuno drugačije.

Ove nedelje je napinila 50 godina, a od nekad fatalne plavuše nije ostao ni trag.

Osim što se već se dugo bori sa viškom kilograma, pre nekoliko godina je izvadila implantate iz grudi. Čini se da ne pridaje puno pažnje ni stajlinzima, pa je tako često paparaci "uhvate" kako ulicama šeta u trenerci.

Nikol Egert
foto: Profimedia

Na poslovnom planu joj ne cvetaju ruže, a 2013. godine je proglasila bankrot, nakon čega je pokrenula posao sa sladoledima.

Ima dve ćerke, 24-godišnje Dilan Elizabet i desetogodišnje Kigan.

Neko vreme glumica je bila verena za kanadskog glumca Korija Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Džastinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu ćerku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs