HTELA JE DA ZALEDI GODINE PA OD SEBE NAPRAVILA NAKAZU: Lice je iskrivila, jedva se smeje, a bila je sinonim za lepotu

Nikol Kidman tvrdi da je potpuno prirodna, ali fotografije pokazuju pravu istinu o intervencijama.

Celebrities
12:57h Autor:
HTELA JE DA ZALEDI GODINE PA OD SEBE NAPRAVILA NAKAZU: Lice je iskrivila, jedva se smeje, a bila je sinonim za lepotu
Slavna lepotica se iskrivila od operacija, Foto: KHAPBM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Kidman nedavno je uslikana tokom opuštenog boravka na plažama Sidneja sa suprugom Kitom Urbanom.

Jasno je da glumica na sve načine pokušava da sačuva vitku liniju i mladolikost, a da od filera i botoksa ne odustaje dalo se primetiti kada se nasmejala, a lice se razvuklo u neprijatnu grimasu.

Nikol Kidman ne prestaje sa intervencijama na licu
Nikol Kidman ne prestaje sa intervencijama na licu foto: KHAPBM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zapravo, može se reći da se u poslednje vreme slavna glumica sve više spominje u negativnom kontekstu, odnosno, kao jedna od onih koja preteruje sa plastičnom hirurgijom.

Njeno "zaleđeno" lice i obrazi koji samo što ne puknu u više navrata šokirali su prisutne na crvenom tepihu, ali uprkos kritikama, a reklo bi se da Kidmanova nema nameru da stane sa intervencijama.

Nikol ne može da se nasmeje od intervencija
Nikol ne može da se nasmeje od intervencija foto: EPA / Claudio Onorati

Mnogi su se pitali i kako je moguće da njen suprug, muzičar Kit Urban ne reaguje i ne pokuša da utiče na nju, međutim, šuška se da je upravo glumica ta koja je "glava kuće", te da nakon fijaska sa Kruzom, čak i nakon toliko godina, ništa ne prepušta slučaju.

Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom
Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom foto: Profimedia

Podsetimo, Nikol i Kit su se venčali u junu 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, ali njihova bračna sreća nije dugo trajala. Naime, već u oktobru iste godine, Kit je završio rehabilitaciju.

"Skoro sam uništio naš novopečeni brak. Preživeo je, ali to je bilo pravo čudo. Ona me je duhovno probudila. I po prvi put u životu uspeo sam da se otresem okova zavisnosti", rekao je za Rolling Stone 2016.

Pričalo se da mu Nikol nikad nije zaboravila to što je "poklekao", te da se tada postavila gotovo majčinski prema njemu. I tako je ostalo do danas.

Stvari su se dodatno zakomplikovale i jer je Nikol ta koja više zarađuje, te, po njenom mišljenju, može da radi šta želi, a operacije su jedna od stavki.

Ipak, pre se čini da je Kit bezrezervno voli, te da zbog toga podržava i njenu ekstremnost sa filerima i botoksom, samo da je vidi srećnu.

Ipak, ona tvrdi da nije ništa radila, te da je potpuno prirodna. Međutim, dovoljno je da pogledamo neke od njenih fotografija koje su nastala kada bi pokušala da se nasmeje pa da bude jasno da ono što priča nije baš potpuna istina.

Ipak, glumica je jednom prilikom priznala da je probala botoks, ali da to, kako kaže, nije za nju.

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je 2011. za Marie Claire magazin.

Međutim, iako zdrav život i genetika i te kako imau udela u mladolikom izgledu, slavni američki hirurzi ipak tvrde da su dozirani fileri i suptilne intervencije i te kako zaslužne što i sa 54 godine izgleda daleko mlađe.

Vodeći hirururzi su čak izlistali šta misle da je "sredila".

Tako su na listi operacija vrha nosa koji je danas nešto uži nego u mladosti i podignutiji, fileri u jagodicama i na slepoočnicama jer upravo taj deo lica otkriva realne godine, ali i u usnama, iako tu nije preterala, botoks na čelu i između kapaka i obrva, podizanje lukova obrva, zbog čega često ima čudne izraze lica.

nikol Kidman je upopastila prirodnu lepotu botoksom
nikol Kidman je upopastila prirodnu lepotu botoksom foto: Profimedia

Šta je od svega toga prava istina, ne znamo, ali pogledajte još neke njene fotografije i procenite i sami, da li je zaista prirodna, ili je ipak plastična hirurgija umešala svoje prste.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs