BIVŠI MUŽ JE OSTAVIO ZBOG SEKTE I DECU OKRENUO PROTIV NJE: Sreća joj se osmehnula, ON je drži kao malo vode na dlanu

Ljubavna priča Nikol Kidman i Kita Urbana je stvarno nešto posebno, a njihova privrženost se vidi i iz daleka

Ljubav
12:59h Autor:
BIVŠI MUŽ JE OSTAVIO ZBOG SEKTE I DECU OKRENUO PROTIV NJE: Sreća joj se osmehnula, ON je drži kao malo vode na dlanu
Ljubavna priča Nikol Kidman i Kit Urbana, Foto: Chris Dyson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Kidman je sa suprugom Kitom Urbanom i ćerkama Sandej i Fejt (14) stigla u Sidnej, a razlog njihovog boravka je neverovatan.

Naime, pevač i glumica su odlučili da svaki slobodan momenat provedu sa Nikolinom mamom Janel (81) koja ima krhko zdravlje još od januara ove godine.

"Moja mama je upravo napunila 80 godina, a Nikina mama ima godinu više, pa smo se zapitali koliko još Božića možemo imati sa njima? Divno je imati ovoliku porodicu i privilegija je da se viđamo," rekao je Kit Urban pre nego se njegova porodica zaputila u Sidnej.

Ovo je retka prilika gde možemo videti njihove ćerke koje su sada već velike devojke:

1 / 7 Foto: Chris Dyson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo nije prvi puta da je Kit Urban velika podrška supruzi Nikol Kidman. Njihov brak predstavlja pravu nesalomivu tvrđavu i glumica je nekoliko puta isticala koliko joj znači podrška muža. Međutim, Nikol Kidman nije uvek imala toliko sreće u ljubavi - naprotiv!

Naime, Nikol je bila ludo zaljubljena u Toma i pristajala je na sve što bi od nje tražio. Toliko da je očajnički bili spremna na sve. Par je od samog početka imao problema da se ostvari u ulozi roditelja, pa su usvojili dvoje dece. Ipak, znajući koliko je Tom želeo i da dobije biološku decu, na sve moguće načine je pokušavala da ostane u drugom stanju.

Tom Kruz, Nikol Kidman
foto: Profimedia

Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, ali je odmah potom doživela spontani, a potom 2001. kada je zapravo i ostvarila veću trudnoću. Međutim, tada to Toma nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora.

Konor Kruz, Izabela Kruz
foto: Profimedia

Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina, iako se u par meseci situacija promenila. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil.

Samo par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana i ušla u vezu, a potom godinu dana kasnije i u brak.

S obzirom na to da je javnost znala za probleme glumice sa plodnošću, sve je iznenadila informacija da je 2008. godine Nikol rodila prvu ćerku Sandej Rouz. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nikol je objasnila da su nedelje bile te koje su najusamljenije nakon razvoda, ali da je upravo Kit taj koji je sve promenio.

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: Profimedia

Glumica je nakon toga ponovo upala u probleme sa začećem. Međutim, zahvaljujući surogat majci, Urban i Nikol su postali roditelji po drugi put još jedne devojčice u decembru 2010. godine. Dali su joj ime Fejt Margaret, jer "nikada nisu prestali da imaju veru (faith) da će imati još jedno dete zajedno".

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: EPA / Mast Irham

Za sve ove godine, slavni muzičar nije krio koliko voli svoju suprugu, a veoma često su bili inspiracija brojnim parovima širom sveta. O lepoj glumici isključivo je pričao u superlativu, a tako je bilo i nedavno kada je prokomentarisao njihov brak i osvrnuo se na njihovo upoznavanje.

- Video sam je i pomislio: ona je van moje lige, započeo je Kit.

- Mi smo danas samo običan par koji rešava stvari u hodu, prolazimo kroz život zajedno i podržavamo se na najbolji način koji umemo dok zajednički podižemo našu porodicu- objasnio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs