NAJBOGATIJA SRPKINJA JE UDAJOM POSTALA "ARAPSKA PRINCEZA": Uživa u luksuzu i zlatu, a Jusuf je osvojio njeno srce

Anika Božić je udajom za Jusufa Al Saraja dobila nadimak "arapska princeza", a ovo je njena životna priča

Celebrities
15:02h Autor:
NAJBOGATIJA SRPKINJA JE UDAJOM POSTALA "ARAPSKA PRINCEZA": Uživa u luksuzu i zlatu, a Jusuf je osvojio njeno srce
Životna priča Srpkinje koja je postala arapska princeza, Foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Za Aniku Božić Al Saraj slobodno možemo reći da živi život iz snova, a udajom za biznismena Jusufa Al Saraja je dobila nadimak arapska princeza.

Pored toga što vodi glamurozan i raskošan život, ova lepotica ističe kako je za nju najveći luksuz što živi život kakav želi.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, i odrasla u Beogradu, a potiče iz imućne porodice stomatologa. Nakon završenih studija na Fakultetu političkih nauka, nastavila je školovanje na univerzitetu Maragoni u Parizu.

Anika Božić je udajom dobila titulu arapska princeza
Anika Božić je udajom dobila titulu arapska princeza foto: Instagram / Anika_bozic

2010. godine upoznala je svog sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja, a kako je jednom prilikom istakla nije bila oduševljenja sa njim na prvu.

"Zato što smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i u početku nisam bila oduševljena sa njim, a mislim da ni on nije bio oduševljen sa mnom. Znači nije bila ljubav i zaljubljenost na prvi pogled, nego smo kasnije kroz druženje i kroz prijateljstvo ustvari shvatili da smo savršeni jedno za drugo", ispričala je ona jednom prilikom.

Anika Božić supruga je upoznala preko zajedničkih prijatelja
Anika Božić supruga je upoznala preko zajedničkih prijatelja foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

O detaljima prosidbe i venčanja Anika je uvek rado govorila.

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene. Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika.

Aniku je suprug zaprosio na veoma originalan način
Aniku je suprug zaprosio na veoma originalan način foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara .

"Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva", bila je iskrena Anika.

Anika je veoma aktivna na Instagramu, a njen profil mnogim devojkama je modna inspiracija, a svaka njena objava pomno se prati, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 12 Foto: Printscreen/instagram/anika_bozic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs