POSTALA JE NJENA SENKA

MISTERIOZNA ŽENA POSTALA JE SENKA KEJT MIDLTON: Godinama je prati u stopu i veoma je OPASNA

Teleohraniteljka Kejt Midlton je veoma sposobna i opana, postala je senka vojvotkinje od Velsa, a o njenom privatnom životu malo toga se zna.

Celebrities
Autor:
MISTERIOZNA ŽENA POSTALA JE SENKA KEJT MIDLTON: Godinama je prati u stopu i veoma je OPASNA
Telohraniteljka Kejt Midlton, Foto: KCKMT / Backgrid UK / Profimedia

Mogli smo primetiti kako Kejt Midlton uz sebe uvek ima ženu koja je predstavljala pravu misteriju, dok je malo ko znao koja je zapravo njena funkcija.

Budući da je pripadnica nežnijeg pola mnogi su mislili da je Ema Probert dadilja ili pomoćnica princezi od Velsa, međutim ona ima funkciju njenog ličnog obezbeđenja, odnosno telohraniteljke.

Funciju telohraniteljke Kejt Midlton Ema obavlja od 2010. godine, a tada je postala deo Kraljevskog reda za zaštitu princeze od Velsa. Od 2010. godine pa sve do danas Ema je princezina senka i prati je na mnogobrojnim kraljevskim događajima kao i putovanjima.

Emaina uloga nije nimalo jednostavna, a budući da je u kraljevskoj službi morala je da prođe velike provere.

Članica zaštitnog odreda Skotland Jarda ima brojne veštine među kojima su i borilačke, uz sebe ima pištolj, ali takođe nosi i pištolj za omamljivanje.

Nju je nemoguće ne zapaziti, dok je gotovo u svim kadrovima na kojima je i Kejt, a spremna je da u svakom trenutku reaguje ukoliko uoči potencijalnu pretnju po princezinu bezbednost.

Kejt Midlton i Ema Probert
Kejt Midlton i Ema Probertfoto: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment / PA Images / Profimedia

Odeća koju Ema nosi veoma je diskretna i jednostavna, a uglavnom su to tamna, neupadljiva odela. Ona je nekada bila stjuardesa, a pre nego što se zaposlila u Kraljevskom zaštitnom odredu za vojvotkinju Kejt, bila je telohraniteljka princezama Beatris i Eugeniji.

O njenom životu malo se zna, uprkos tome što je mnogima zapala za oko budući da se ne odvaja od Kejt. Ipak, poznato je da je postala udovica 2009. godine, a njen muž poginuo je u nezgodi na skijanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs