"prelomila je"

ODLUKA KOJA ĆE STAVITI TAČKU NA SKANDALE U KRALJEVSKOJ PORODICI? Kejt ima savršen plan koji uključuje njenu jetrvu Megan

Prema pisanju stranih medija Kejt Midlton ima želju da se pomiri sa Megan Markl i na taj način stavi tačku na skandale u kraljevskoj porodici.

Vip priča
Autor:
ODLUKA KOJA ĆE STAVITI TAČKU NA SKANDALE U KRALJEVSKOJ PORODICI? Kejt ima savršen plan koji uključuje njenu jetrvu Megan
Kejt Midlton i Megan Markl, Foto: Profimedia

Poznato je da odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici nisu baš idilični. Dosta se spekulislo o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl, dok se čini da su njih dve podelile javnost.

Nakon smrti kraljice Elizabete, porodica se na trenutak ujedinila, te se činilo da će konačno staviti tačku na skandale koji ih prate. Međutim, njihove postupke javnost je oštro tumačila, te je nada da će uspeti da izglade odnose pala u vodu.

Kejt Midlton i Megan Markl
Kejt Midlton i Megan Marklfoto: Profimedia

Ipak, strani mediji prenose da Kejt Midlton ima želju da reši nesuglasice sa Megan Markl.

"Jednom kada Kejt i Vilijam dogovore sve detalje oko puta u Ameriku, princeza planira "pružiti maslinovu grančicu" Megan kako bi ponovno ujedinila braću i zalečila njihov odnos", rekao je izvor za Us Weekly.

Kejt Midlton i Megan Markl
Kejt Midlton i Megan Marklfoto: Profimedia

Objasnio je i kako je Kejt inspirisana pokojnom kraljicom Elizabetom kao i princezom Dajanom, jer "one bi želele da se pomiri s Megan".

"Princ Hari i Megan su prenatrpani obvezama i imaju haos u rasporedu, no ona je spremna uložiti trud ako se datumi ne budu poklapali", ispričao je izvor.

Zategnuti odnosi između jetvra dodatno su se zakomplikovali nakon što su Hari i Megan imali intervju sa Oprom Vinfri, u kojem je Megan ispričala da je plakala zbog Kejt nekoliko dana pre svog venčanja sa princem Harijem.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

"Da li se dogodila situacija zbog koje je Kejt plakala?", pitala je Opra Megan.

"Ne, dogodilo se suprotno od toga. Ne govorim to da bih omalovažavala nekog jer bila je to teška nedelja oko venčanja. Bila je uznemirena zbog nečega i kasnije se izvinila. Donela mi je buket cveća i napisala poruku izvinjenja. Uradila je nešto što bih i ja da sam povredila nekog, preuzela je odgovornost za to", rekla je Megan.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

"Mislim da nije pošteno da otkrijem detalje jer se izvinila. Bilo je teško jer su me krivili za nešto što nisam uradila nego se dogodilo meni. Ljudi, koji su učestvovali u organizaciji venčanja, dolazili su kod mene i govorili: 'Znamo da se to nije dogodilo. Ne moramo im reći šta se zapravo desilo'", dodala je glumica u intervjuu koji je naljutio kraljevskuporodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs