otkrio razlog

Puče i drugi brak: Zvezda serije Beverli Hils se razvodi posle 9 godina bračnog života!

Drugi brak američkog glumca nije opstao

Celebrities
21:55h Autor:
Puče i drugi brak: Zvezda serije Beverli Hils se razvodi posle 9 godina bračnog života!
Foto: Profimedia

Američki glumac Ijan Ziring (55), najpoznatiji po ulozi Stiva u čuvenoj seriji "Beverli Hils" razvodi se od supruge Erin, nakon devet godina braka.

Slavni glumac je svojim pratiocima na Instagramu priznao da je njegovom bračnom životu došao kraj.

Okončan najskuplji razvod u istoriji: Koliko je novca Mekenzi uzela Bezosu!

foto: Profimedia

"Teškog srca vas obaveštavam da se Erin i ja razvodimo. S pretrpanim rasporedima bili smo prezaposleni i kroz godine smo se udaljili. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja mama našoj deci", započeo je objavu glumac i dodao:

"Ukazali su mi na to da se pišu i pokušavaju senzacionalizovati stvari koje nisu senzacionalne. Svaka izjava koja mi se pripisuje je u potpunosti lažna i samo je pokušaj hejtera da unište našu nameru da nastavimo dobro da se slažemo, štitimo i odgajamo naše ćerke i budemo dobar primer zajedničkog roditeljstva. Molim vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima u kojima samo želimo da se fokusiramo na ono nama najvažnije, naše ćerke" poručio je glumac.

Podsetimo, Ijan i Erin su se venčali 2010. godine i imaju dve ćerke, Miju (8) i Penu (6). Glumac je pre Erin bio u braku sa Plejboj zečicom Niki Šiler.

Nakon 25 godina braka: Razvodi se najbogatiji čovek na svetu! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs