Nesvakidašnja perverzija

Kačkavalj manijak: Presretao žene go, sa sirom među nogama (FOTO)

Manijak starosti između 40 i 50 godina presreće žene u američkom gradu Majfer nudeći im novac dok ga posmatraju kako stavlja sir na svoje intimne delove tela
Vesti
23:00h Autor:
Kačkavalj manijak: Presretao žene go, sa sirom među nogama (FOTO)
Foto: Facebook

Perverznjak sa švajcarskim sirom je nadimak kojim je nazvan čovek sa fotografije, kojom se stanovnici, naročito žene iz gradića Majfer (SAD) upozoravaju na manijaka sa veoma čudnim fetišom.

Naime, manijak se vozi svojim srebrnim automobilom i presreće žene obnažen. Kako stoji u upozorenju, on ženama nudi novac da ga posmatraju dok na svoje intimne delove stavlja švajcarski sir. Opisan je kao sredovečni belac, starosti između 40 i 50 godina sa veoma neobičnim seksaulnim fetišom.

Građani se u upozorenju, objavljenom i na Fejsbuk stranici Mayfair TownWatch, pozivaju da ga ne postiču ukoliko ga sretnu, već da zapišu registarske tablice i odmah obaveste policiju. Takođe se dodaje da je viđen i u crnom automobilu.

Fotografija je najpre objavljena na Tviteru, na jednom od satiričnih naloga, ali je potom lokalna policija potvrdila da radi na slučaju pronalaženja "čoveka sa ozbiljnim sir fetišom" jer su prijavljena uznemiravanja žena.

Takođe, jedna od čitateljki sajta na kom se vest pojavila, Gabi Čest, rekla je da joj slučaj zvuči više nego poznat. Kako je rekla, svojevremeno 2012. godine, ju je na sajtu za dejting kontaktirao čovek, koji izgleda identično kao ovaj sa fotografije, i rekao da "traži nekog ko bi na njemu izveo masturbaciju sa sirom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs