Verovali ili ne

Domaće zvezde će ovoliko novca uzeti za doček Nove godine!

Menadžer Bane Obradović, objasnio je za domaće medije zbog čega pevači više ne pevaju često u inostranstvu za proslavu Nove godine

Vesti
21:26h Autor:
Foto: Profimedia

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine, jer navodno u inostranstvu više nema toliko posla, pa nisu uspeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

 

U Beogradu publiku u najluđoj noći zabavljati brojni pevači na raznim lokacijama. Od svih njih, najveće honorare će zaraditi Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović Aco Pejović, pa će za par sati nastupa zaraditi između 30.000 i 40.000 evra.

 

Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra.

 

Poznati estrani menadžer Bane Obradović, objasnio je za domaće medije zbog čega pevači više ne pevaju često u inostranstvu za proslavu Nove godine.

 

“Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova deca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta DJ”, objašnjava Obradović i dodaje da je Beograd postao epicentar provoda i da stranci, naročito Bugari, Slovenci i Hrvati, dolaze ovde da se provedu u novogodišnjoj noći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs