Nova aplikacija

Srbija: Karte za voz možete da kupite preko mobilnog telefona!

Preuzeta aplikacija omogućava korisnicima kupovinu voznih karata preko mobilnih uređaja koji imaju instaliran Android operativni sistem

Vesti 04.12.2018. - 12:23h Autor: N1
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Preduzeće Srbija Voz saopštilo je da se od sada vozne karte mogu kupiti putem mobilnih uređaja, putem aplikacija za prodaju voznih karata pod nazivom “Ekarta”, koja se može besplatno preuzeti iz Play prodavnice (Play Store).

 

Preuzeta aplikacija omogućava korisnicima kupovinu voznih karata preko mobilnih uređaja koji imaju instaliran Android operativni sistem, a uskoro će aplikacija biti dostupna i na AppStore za korisnike mobilnih uređaja sa instaliranim iOS operativnim sistemom, navodi se u saopštenju.

 

Кarte kupljene putem ove aplikacije ne moraju se štampati, već se čuvaju u profilu korisnika na samoj aplikaciji. Prilikom kontrole voznih karata od strane konduktera, putnik pokazuje voznu kartu na ekranu svog mobilnog uređaja, a kondukter će istu očitati putem mobilnih terminala.

 

Ova usluga je dostupna putnicima na relaciji Beograd Centar – Vršac – Beograd Centar, a u narednom periodu biće omogućena na svim relacijama, saopštio je Srbija Voz.

 

Do sada neviđeni luksuz na pruzi: Voz kojim putujete poput cara! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...