Prognoza meteorologa

Spremite kišobrane: Do petka promenljivo i malo svežije vreme sa padavinama

Od petka se očekuje pretežno sunčano, sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima

Vesti
Autor:
Spremite kišobrane: Do petka promenljivo i malo svežije vreme sa padavinama
Foto: Shutterstok

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temepraturom do 34 stepena, sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom.

Uveče i tokom noći na severu i zapadu očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 23 stepena, najviša od 31 do 34 stepena, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 23, najvisa oko 34 stepena. Tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Srbiji će do petka biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u sredu.

Od petka se očekuje pretežno sunčano, sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs