Poznate dame u humanitarnoj akciji u Imo autlet centru

Održan šesti Šoping dej sa Stilom (FOTO)

Dodatni popusti na već snižene cene bili su pravi šoping raj a posetioci koji su kupili modni detalj u stilu 80-ih godina, slikali ga i ostavili podatke, potencijalni su dobitnici vrednih poklona
Vesti
00:16h Autor:
Održan šesti Šoping dej sa Stilom (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić
1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

U petak, 6. decembra u Imo autlet centru održao se šesti po redu Šoping dej sa Stilom. Tokom celog dana posetioci Imo centra ostvarili su dodatne popuste na već snižene cene, a pored toga bili su u prilici da uživaju i u raznim dodatnim sadržajima.

Posetioci koji su kupili modni detalj u stilu 80-ih, slikali ga i ostavili svoje podatke na štandu Stila potencijalni su dobitnici vrednih poklona, a urednica StilBook magazina odabraće najatraktivniji odevni predmet.

Brojne poznate ličnosti svojim prisustvom uveličale su šoping dej sa Stilom: Melina Džinović, Milica Bursać, Vanja Milačić, Brankica Sebastijanović, Marina Kotevski i Jelisaveta Orašanin podržale su humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece iz Šekspirove ulice.

Na štandu su se prodavali radovi ovih mališana, a ove poznate dame, zajedno sa posetiocima Imo centra prikupile su sredstva koja će im omogućiti da nastave sa kreativnom radionicom.

Dok su odrasli uživali u šopingu i zimskim popustima, klinci i klinceze su se igrali sa mađioničarem, crtali, osvojili poklon-paketiće i zabavljali se u ostalim zanimljivim aktivnostima koje su trajale ceo dan.

Kako je izgledala šoping groznica sa Stilom pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs