Iskoristite akciju

Za pse i mačke: Besplatni pregledi, vakcinacija i čipovanje do kraja godine!

U saradnji sa gradskom upravom, motivisali smo ljude da “legalizuju” pse, pa ćemo tako akciju nastaviti bar do kraja godine

Vesti
Autor:
Za pse i mačke: Besplatni pregledi, vakcinacija i čipovanje do kraja godine!
Foto: Shutterstock

U svim ambulantama JKP “Veterina Beograd” do kraja godine obavljaće se besplatni pregledi, vakcinacije i čipovanje pasa i mačaka. Ova akcija je deo rešavanja problema napuštenih pasa koje gazde puste na ulicu kada se presele, dobiju decu ili kad jednostavno odluče da im krzneni ljubimac više nije potreban.

– Shvatili smo da uličnih pasa više i nema, već su to sve pušteni vlasnički psi, čipovani – kaže za “Novosti” direktor JKP “Veterina Beograd” Budimir Grubić. U saradnji sa gradskom upravom, motivisali smo ljude da “legalizuju” pse, pa ćemo tako akciju nastaviti bar do kraja godine.

Grubić kaže da su se vlasnici kućnih ljubimaca dobro odazvali ovoj akciji, te su samo na Voždovcu za svega dve nedelje imali više od 300 pasa na kojima su obavili neku od besplatnih intervencija.

– Svako može da dođe u neku od naših ambulanti širom prestonice i da čipuje ili steriliše ljubimca. Nema nikakvih prijava, niti je važno na kojoj opštini žive vlasnici.

Paket veterinarskih usluga znatno će pomoći građanima koji iz svog budžeta ne mogu da izdvoje novac za pregled svojih ljubimaca, s obzirom na to da ove tri usluge koštaju oko 4.000 dinara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs