Uštedite i kupujte na rate – ovo je vaš najbolji šoping partner

Ovo su četiri razloga zašto je dobro kupovati na rate

Vesti
10:05h Autor:
Uštedite i kupujte na rate – ovo je vaš najbolji šoping partner
Foto: Shutterstock

Da li vas novogodišnji popusti navode da razmišljate o novom televizoru ili nameštaju? Slobodno krenite u šoping, čak i bez novčanika, dovoljno je samo da sa sobom poneste pouzadnog partnera koji će vam pomoći da kupujete tamo gde su popusti i mnoge druge pogodnosti – Masterata kreditnu karticu Sosijete ženeral banke. Ovo su četiri razloga zašto je dobro kupovati na rate.

- Masteratom plaćate jednake mesečne rate bez kamate

Možda ne možete da odložite kupovinu nove bele tehnike, ali možete odložiti njeno plaćanje. Zato je Masterata praktična za korišćenje. Ukoliko danas kupite proizvod ili uslugu, prva rata vam dospeva na naplatu tek posle 30 dana. Ova kartica pomoći će vam da otplatite svoja zaduženja u jednakim mesečnim ratama, bez kamate i sa rokom otplate i do 24 meseca kod određenih partnera banke.

foto: Shutterstock

- Masterata vam omogućava dodatne popuste

Da li ste čuli za SoGe svet? U njemu se nalaze svi partneri Sosijete ženeral banke širom Srbije kod kojih robu i usluge možete kupovati i uz dodatne popuste. U okviru SoGe sveta nalaze se, osim pomenutih prodavnica nameštaja i tehnike, veliki broj restorana i ugostiteljskih objekata, prodavnica garderobe i sportske opreme, kao i optičarske i zdravstvene ustanove u kojima su omogućeni ovi popusti. SoGe svet nije rezervisan samo za korisnike Masterate, već za sve korisnike platnih kartica Sosijete ženeral banke.

foto: Promo

- Masterata je idealna i za korisnike koji plaćaju čekovima

Jer je princip otplate gotovo isti. Za razliku od čekova, rate možete i prevremeno otplatiti preko mobilne aplikacije Sosijete ženeral banke, a ukoliko na dan dospeća nemate dovoljno sredstava na računu, rata će vam biti prebačena na revolving otplatu, što znači da nećete ući u nedozvoljeni minus.

- Masterata omogućava plaćanje na internetu i bilo gde u svetu

Potrebno je da platite avionske karte, kupite robu preko onlajn prodavnica u zemlji i inostranstvu – sve to možete obaviti Masteratom. Ova kartica omogućava plaćanje robe i usluga i van naše zemlje, što je svakako praktičnije nego da novac povlačite sa bankomata u stranim zemljama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs