Svaka čast

Humanost na delu: Lapsus bend uručio poklone deci iz Doma!

Uskoro ćemo ponoviti akciju u nekom drugom gradu i želja nam je da ovom akcijom ne samo pomognemo nego i inspirišemo druge na humanost, poručili su momci iz benda

Vesti 07.11.2017. - 12:30h Autor: Promo
Foto: Promo

Osmesi, oduševljenje, graja, pesma, ali i poneka suza obeležili su druženje momaka iz "Lapsus band"-a sa štićenicima Doma za nezbrinutu decu "Bjelave" u Sarajevu, kojima su uručili televizor i slatke pakete na poklon.

 

Kao što su i obećali, samo nekoliko dana nakon svog koncerta na ulici, na kome su iznenadili i zabavili Sarajlije, članovi najveće regionalne muzičke senzacije, uvećali su iznos koji su prikupili i doneli radost onima kojima je to najpotrebnije.

foto: Promo

"Prvobitno smo rekli da ćemo duplirati iznos koji prikupimo, ali smo ga na kraju uvećali tri puta, i drago nam je zbog toga, jer osmesi na licima te dece koju smo upoznali u domu nemaju cenu. Ganula nas je njihova ljubav, i to je prava potvrda da je humanitarna akcija koju smo osmislili prava stvar. Uskoro ćemo ponoviti akciju u nekom drugom gradu i želja nam je da ovom akcijom ne samo pomognemo nego i inspirišemo druge na humanost", rekli su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu, koji su mini koncert održali i za mališane, a dok su pevali oči su im bile ispunjene suzama.

 

"Videti te male ljude koje život nije mazio ne može da ne gane čoveka. Ipak, utešno je videti ih kako se uprkos svemu smeju, pevaju i raduju, kao i znati da postoje brojni zaposleni i volonteri u institucijama kao i drugi humani ljudi koji svakodnevno čine sve da im pomognu i učine da porastu u dobre osobe", rekli su "Lapsusovci".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...