Buduće krupne ribe, javite se!

Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa

Ove godine novost u programu je "Ask The Right Question" - proces odabira u kojem će naglasak da bude na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima

Vesti 08.09.2017. - 16:59h Autor: Promo
Foto: Promo

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, u sklopu svog Atlantic Graduate Trainee programa prima sveže diplomce dajući im priliku da steknu vredno iskustvo i stvore odlične poslovne kontakte. Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojna odeljenja kompanije. Tako se uz vrhunsko mentorstvo upoznaju s pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše interesuju.

foto: Promo

Ove godine novost u programu je "Ask The Right Question" - proces odabira u kojem će naglasak da bude na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima. Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka biće postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposlenom iz bilo kojeg odeljenja kompanije - od proizvodne linije do upravnog odbora. Umesto toga da bacamo napamet naučene klišejizirane odgovore o tome kako je naša jedina mana perfekcionizam ;), Atlantic nam daje priliku da iskoristimo svoju kreativnost. Kul, zar ne?

 

"Prave vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja. Ovim nadmetanjem u našu mrežu želimo uloviti baš takve ribe." - dodaju iz Atlantic Grupe, oduvek poznate po tome što mladima nudi more prilika.

 

Nadmetanje je otvoreno do 20.9., a možete se prijaviti i saznati više na www.atlanticgrupa.com/question-everything

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...