Užas

Aca Lukas brutalno pretukao Sonju: Izgubila svest, hitno prevezena u Urgentni!

"Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom", rekao je izvor iz policije

Vesti 02.09.2017. - 20:50h Autor: Kurir / Pink
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas brutalno je danas u 17.30 časova pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

 

Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

 

"Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici", kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

 

Muž Ane Nikolić uhapšen i saslušan u policiji: Sa prijateljima pretukao voditelja!

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

 

"Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom", rekao je izvor iz policije.

 

Lukas večeras ima nastup u Cirihu i po svemu sudeći je uspeo da napusti zemlju.

foto: Kurir / Dragan Kadić

Nedeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

 

Nisi sama, nisi jedina: Ovo su slavne žene koje su preživele i pobedile porodično nasilje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs