Divna vest

Bravo, mame: U poslednjoj nedelji januara rođeno više od 500 beba!

Povećan broj novorođenčadi zabeležen je u porodilištima u Beogradu, Nišu, Vranju, Leskovcu, dok je u porodilištima u Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku rođeno manje beba nego u istom periodu prošle godine
Vesti 05.02.2017. - 17:55h Autor: Tanjug
Foto: Thinkstock

U poslednjoj nedelji januara u najvećim porodilištima u Srbiji rođeno je više od 500 beba, što je znatno više nego u istom periodu prošle godine!

 

Povećan broj novorođenčadi zabeležen je u porodilištima u Beogradu, Nišu, Vranju, Leskovcu, dok je u porodilištima u Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku rođeno manje beba nego u istom periodu prošle godine.

 

Kako se navodi, zabeležen je i porast porođaja u toku dana u dva najveća porodilišta u Beogradu - GAK "Narodni front" i u Višegradskoj.

 

V.D. direktora beogradskog porodilišta "Narodni front" Snežana Rakić rekla je za taj list da je toj ustanovi potrebno više prostora.

 

"Imamo potrebu za većom zgradom. Iz Vlade su to prepoznali i zato će se uskoro razmatrati adaptacija novog prostora, moguće na Novom Beogradu. U ovoj zgradi nije samo porodilište već i Univerzitetska klinika, gde se uz oko 7.000 porođaja godišnje, obavi i 25 hirurških operacija dnevno", rekla je Rakić.

 

Beba je počela da plače: Pogledajte neverovatnu reakciju psa! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...