Vremenska prognoza

Konačno otopljenje: Temperature do 7 stepeni, čeka nas kiša i još snega

Temperatura će biti nešto viša nego prethodnih dana, kretaće se od minus 9 do plus 10 na zapadu zemlje
Vesti
23:34h Autor:
Konačno otopljenje: Temperature do 7 stepeni, čeka nas kiša i još snega
Foto: Stil

Meteorolozi upozoravaju da nas u petak očekuje kiša koja će se u mnogim krajevima na severu i istoku lediti na tlu, dok će u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno biti olujnog vetra.

Naoblačenje sa severa i zapada mestimično sa kišom sutra će se tokom dana proširiti na ostale krajeve, dok će u višim planinskim predelima padati sneg.

Temperatura će biti nešto viša nego prethodnih dana, kretaće se od minus 9 do plus 10 na zapadu zemlje.

U Beogradu sutra oblačno, povremeno sa kišom koja će se u jutarnjim satima u pojedinim delovima grada lediti na tlu. Vetar umeren i jak jugoistočni, u toku noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko nula, najviša dnevna oko 7 stepeni.

Više padavina očekuje se posle podne i uveče, kada će uz pad temperature kiša preći u susnežicu i sneg. U subotu oblačno i hladnije, mestimično sa susnežicom i snegom, pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U nedelju umereno oblačno, suvo i hladno. U toku noći na jugu i jugozapadu naoblačenje sa snegom. Zatim do kraja perioda oblačno i hladno, mestimično sa snegom. Više padavina očekuje se u centralnim i južnim krajevima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs