Vremenska prognoza

Za vikend mraz, sneg na planinama: Kakvo nas vreme očekuje narednih 7 dana

Prema izgledima vremena za sedam dana, za vikend će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz
Vesti
04:16h Autor:
Za vikend mraz, sneg na planinama: Kakvo nas vreme očekuje narednih 7 dana
Foto: Thinkstock

U Srbiji će ujutro biti slab i umeren mraz, mestimično sa maglom. Tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, na istoku umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -9 do -3 C, najvisa dnevna od -1 do 2 C, na istoku i jugu oko 6 C.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko -4 C, najviša dnevna oko -1C.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prema izgledima vremena za sedam dana, za vikend će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz.

U subotu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, a na jugu i istoku pretežno sunčano. U nedelju umereno i potpuno oblačno, od sredine dana ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak toplije, još ujutro sa slabim padavinama. Do kraja perioda pretežno oblačno i hladno, u utorak i sredu još ponegde sa slabim padavinama, zatim uglavnom suvo.

Danas je pao sneg i u Beogradu, pogledajte snimak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs