Iskoristite priliku

Mećava popusta u tržnom centru "Aviv Park Zvezdara" svakog dana do 31.12!

U susret novogodišnjim praznicima pripremili smo vam pravu mećavu popusta u Aviv Parku Zvezdara!
Vesti
12:06h Autor:
Mećava popusta u tržnom centru "Aviv Park Zvezdara" svakog dana do 31.12!
Foto: Promo

U susret novogodišnjim praznicima pripremili smo vam pravu mećavu popusta u Aviv Parku Zvezdara! Svakog dana, do 31. decembra, u dnevnim novinama „Kurir“ biće objavljeni kuponi sa popustima za kupovinu i posebne akcije. Mnoge radnje i brendovi u tržnom centru Aviv Park Zvezdara su, pored redovnih zimskih popusta, pripremili specijalne ponude koje donose brojne popuste, dodatne pogodnosti, i odličnu uštedu u porodičnom budžetu.

Radnje i brendovi koji su čitaocima Kurira obezbedili kupone sa specijalnim popustima za kupovinu u tržnom centru Aviv Park Zvezdara su: DM, Tehnomanija, Univerexport, Top Shop, Feedback, Golden Beauty Shop, Sani optik, Handy, Elana Shoes, The Gate, Laguna, Cipelino, Baldino, Moja knjižara Spektra, restoran Salt `n` Pepa, kafe Capuccino, 9D bioskop, radnja sa vaflima Bubble Time.

Aviv Park Zvezdara, foto: Promo
Aviv Park Zvezdara, foto: Promo

Tržni centar Aviv Park Zvezdara se nalazi u ulici Živka Davidovića broj 86 (preko puta Rudo zgrada na Konjarniku), i ima oko 40 radnji u kojima se može obaviti šoping po meri prosečnog domaćeg kupca. Tržni centar je smešten na pet nivoa, veoma neobičnog arhitektonskog rešenja. Kupcima je na raspolaganju 270 parking mesta, a na platou se nalazi i klizalište koje je otvoreno svakog dana od 10h do 22h tokom zimskog perioda. Neverovatan pogled na ceo Beograd pruža se sa terase na vrhu Aviv Parka, gde su smešteni kafići, restorani i igraonica za decu.

Aviv Park Zvezdara, foto: Promo
Aviv Park Zvezdara, foto: Promo

"Ideja nam je da stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja, pružimo dobru ponudu za novogodišnju kupovinu na jednom mestu, za celu porodicu. Pored povoljne kupovine, za najmlađe posetice smo pripremili pravi „Praznični vikend” u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra od 17h, sa mnogo zabave, igre, puno animatora, dečjih predstava i, naravno, sa Deda Mrazom! Kroz organizaciju različitih besplatnih događaja nastojaćemo da damo prepoznatljiv pečat Aviv Parku Zvezdara i u 2017. godini, kao i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz, pre svega, povoljnu kupovinu. Želimo da i u narednoj godini budemo omiljeni komšija u kraju", ističu iz izraelske kompanije Aviv Arlon, koja je investitor projekta, i koja je prva na tržište Srbije uvela koncept ritejl parkova, odnosno, otvorenih maloprodajnih centara.

Dođite da uživate u besplatnim zabavnim sadržajima koji se organizuju svakog vikenda u tržnom centru Aviv Park Zvezdara, ali i da kupujete po najpovoljnijim cenama u gradu!

Više informacija na www.avivpark.com i na FB strani Aviv Park Zvezdara.

Aviv Park Zvezdara, foto: Promo
Aviv Park Zvezdara, foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs