Vremenska prognoza

Kiša i sneg, temperature u minusu: Kakvo nas vreme očekuje narednih 7 dana

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. decembra, tokom celog perioda zadržaće se hladno vreme sa temperaturom ispod prosečnih vrednosti
Vesti
23:48h Autor:
Kiša i sneg, temperature u minusu: Kakvo nas vreme očekuje narednih 7 dana
Foto: Stil

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, a u Timočkoj Krajini biće pretežno sunčano i malo toplije.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od -4 do -1, a najviša dnevna u većini mesta od 0 do 3, u Timočkoj Krajini oko 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i hladno. Ujutro povremeno sa slabim snegom, a tokom dana uglavnom suvo. Jutarnja temperatura biće oko -1, a najvisa dnevna oko 2 stepena.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. decembra, tokom celog perioda zadržaće se hladno vreme sa temperaturom ispod prosečnih vrednosti.

Do nedelje se očekuje suvo i uglavnom sunčano, samo će se ponegde u nižim predelima magla ili niska oblačnost zadržati duže tokom dana. Zatim umereno i potpuno oblačno, mestimično sa padavinama, najpre kiša, a od utorka sneg, uglavnom u južnim i centralnim krajevima.

Neviđen doček Nove godine u Beogradu: Evo šta nas očekuje u najluđoj noći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs