Niko ne zna razlog

Pevačica izvršila samoubistvo: Poslednja poruka na Fejsbuku

Samo nekoliko dana pre tragedije, Glorija je sa pratiocima na Fejsbuku podelila da je u vezi sa bodibildreom i fotomodelom Brankom Teodorovićem
Vesti
10:52h Autor:
Pevačica izvršila samoubistvo: Poslednja poruka na Fejsbuku
Foto: Facebook / Glorija Sangare

Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm, izvršila je samoubistvo u Palm Bič Gardensu na Floridi, gde već godinama živi.

Kako saznaje Kurir, Glorija se ubila velikom dozom lekova.

Ona je 13. novembra na svom Fejsbuk profilu ostavila dva statusa. Prvi glasi: "Ha-ha-ha problemi", uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše "Pa ovo je ha-ha-ha hit". Takođe, nesrećna žena je u nedelju 13. novembra na istoj društvenoj mreži objavila da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim B. T.

Od tada se nije oglašavala na internetu.Podsetimo, Glorija je i ranije pokušala da izvrši samoubistvo. Ona je u julu 2006. nameravala da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak. Policija i ekipa Hitne pomoći su, nakon dugog razgovora, uspeli da ubede Gloriju da siđe sa prozora.Samo nekoliko dana pre tragedije, Glorija je sa pratiocima na Fejsbuku podelila da je u vezi sa Brankom Teodorovićem, bodibildreom i fotomodelom, a prijatelji su joj u komentarima ispod čestitali na novoj ljubavi.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs