Bez veće promene

Jutarnji mraz i magla: Vremenska prognoza za narednih 7 dana

U većini dana biće suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem i mestimično s maglom, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati duže
Vesti
04:32h Autor:
Jutarnji mraz i magla: Vremenska prognoza za narednih 7 dana
Foto: Stil

U Srbiji će danas biti hladno, ujutro slab mraz i ponegde po kotlinama i nizinama kratkotrajna magla, najviša dnevna temepratura do šest stepeni.

Tokom dana će biti umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.Jutarnja temperatura od -5 do -1, u Timockoj Krajini oko 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti hladno, ujutro slab mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 3 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u većini dana biti suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazem i mestimično s maglom, koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati duže.

Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo u sredu na severu uz više oblačnosti ponegde slaba kratkotrajna kiša. Od četvrtka jutarnja i najviša dnevna temperatura u porastu.

U subotu naoblačenje sa kišom i umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom. U nedelju i ponedeljak oblačno, kišovito i vetrovito, navodi RHMZ.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs