Pogoršano stanje

Milena Dravić hitno hospitalizovana: Posle smrti Dragana Nikolića, zdravlje joj je narušeno!

Njeni prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti da radi ono što najbolje ume i zna, a to je da snima filmove i serije
Vesti 26.10.2016. - 11:13h Autor: Blic / D.D.
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Glumica Milena Dravić (76), kako je potvrđeno Blicu, iznenada je primljena u jednu beogradsku bolnicu gde se nalazi na ispitivanjima.

 

Našoj slavnoj umetnici je posle smrti supruga Dragana Nikolića narušeno zdravstveno stanje, tako da su lekari odlučili da je za nju u ovom trenutku najbolje da bude hospitalizovana i da ima potpunu negu. Tim najboljih lekara se trenutno brine o njenom zdravlju pokušavajući da joj pomogne da što pre prevaziđe zdravstvene tegobe, koje su pojačane posle gubitka supruga, a u pomoć su im pritekle kolege iz Francuske.

 

Njeni prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti da radi ono što najbolje ume i zna, a to je da snima filmove i serije.

 

Pre sedam i po meseci je preminula njena velika ljubav Dragan i ona od tada pokušava bar donekle da prevaziđe bol. Prijatelji i kolege se trude da joj pomognu koliko je to moguće, a nedavno je dobila i ponudu da igra u filmu Milana Karadžića "Biser Bojane".

 

Kako su Milena Dravić i Dragan Nikolić postali najlepši par stare Jugoslavije!

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...