Budite brzi

Stil vam poklanja odličan roman čuvene spisateljice: Uživajte uz Danijelu Stil!

Pred vama je roman "Baka Dana", priča o čarobnoj prošlosti, ali i o tome koliko malo poznajemo ljude oko sebe koje svakodnevno susrećemo
Vesti
20:32h Autor:
Stil vam poklanja odličan roman čuvene spisateljice: Uživajte uz Danijelu Stil!
Foto: Stil

Ima li boljeg načina za opuštanje tokom vrelog letnjeg dana od čitanja? A samo saznanje da vas na kraju dana čeka dobar roman, vratiće vam osmeh na lice.

"Baka Dana", roman čuvene spisateljice Danijele Stil, priča je o čarobnoj prošlosti, ali i o tome koliko malo poznajemo ljude oko sebe koje svakodnevno susrećemo. Autorka otkriva da ukoliko se potrudimo da zavirimo u nečiji pređašnji život i sagledamo kakav je taj neko koga znamo bio nekada, možemo mnogo toga razumeti i naučiti ne samo o njemu, nego i o sebi. Ovaj roman je zapravo kutija puna bakinih uspomena, koje pričaju o mladosti, lepoti, ljubavi i snovima.

Danijela Stil je trenutno najprodavaniji živi i četvrti najprodavaniji autor svih vremena, sa više od 800 miliona prodatih knjiga.

Godine 1989. ušla je u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige uzastopno provele 381 nedelju na bestseler listama “New York Timesa”. Studirala je na Njujorškom univerzitetu u Evropi, radi i živi u San Francisku i Parizu, mirnim porodičnim životom sa devetoro dece iz različitih brakova. Stilova piše nekoliko romana godišnje, često i istovremeno. Ima izuzetno jaku bazu obožavalaca i njene knjige se nalaze na vrhu lista bestselera širom sveta, a prevedene su na 28 jezika i mogu se pronaći u 47 zemalja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs