19. po redu

Održana tradicionalna Beogradska rolerijada: Deci podeljeno 200 besplatnih kaciga

Ova manifestacija okuplja najveći broj najmlađih učesnika, koje treba da usmerimo ka tome da je sport prava verednost, da ih odvojimo od kompjutera i TV-a, kaže gardski sekretar za sport
Vesti
11:52h Autor:
Održana tradicionalna Beogradska rolerijada: Deci podeljeno 200 besplatnih kaciga
Foto: Youtube Printscreen / Aca Joksimović

U Beogradu je danas održana tradicionalna, 19. po redu, manifestacija "Beogradska rolerijada", koja je okupila ogroman broj zaljubljenika u taj vid rekreacije.

"Ovo je pokazatelj da grad podržava rekreativni sport, bavljenje rekreacijom, zdrav duh i jedan način života i to je nešto što moramo da održimo", rekao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, navodeći da je Gradski Sekretarijat za sport organizovao akciju u kojoj je najmlađim učesnicima podeljeno 200 kaciga, a u cilju da se deci ukaže da je važno da vode računa o bezbednosti i zdravlju.

Mladenović kaže da je današnja manifestacija jedna od najlpeših slika i da će grad nastaviti da je podržava, a da se već obavljaju pripreme za sledeću, jubilarnu "Beogradsku rolerijadu".

Gradski sekretar za sport Vladimir Gak rekao je da je "Beogradska rolerijada" od posebnog značaja za grad i da se grad tako i ophodi prema njoj.

"Podelom 200 kaciga najmlađim učesnicima šaljemo sliku da želimo da što više dece uključimo u sport, sprečimo sve neželjene efekte koji mogu da odvoje decu od sporta. Ova manifestacija okuplja najveći broj najmlađih učesnika, koje treba da usmerimo ka tome da je sport prava verednost, da ih odvojimo od kompjutera i TV-a", rekao je Gak.

Temperatura vode dostigla 22 stepena: Otvorena sezona kupanja na Adi Ciganliji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs