Veselo

Beograd proslavlja Novu godinu sa 4 koncerta: U najluđoj noći Lepa Brena, za reprizu Ceca!

Grad će organizovati četiri koncerta u okviru proslave dočeka Nove godine, od 29. decembra do 1. januara
Vesti
23:38h Autor:
Beograd proslavlja Novu godinu sa 4 koncerta: U najluđoj noći Lepa Brena, za reprizu Ceca!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Lepa Brena, Tropiko bend, Stiven Sigal i njegov bend nastupiće u novogodišnjoj noći ispred Doma Narodne skupštine, dok će za reprizu dočeka pevati Svetlana Ceca Ražnatović, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Vesić, koji je predsednik Odbora za proslavu Nove godine u Beogradu, rekao je na konferenciji za novinare u Starom dvoru da će Grad organizovati četiri koncerta u okviru proslave dočeka Nove godine, od 29. decembra do 1. januara.

"Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizovaćemo četiri koncerta. U utorak, 29. decembra Beograđani i naši gosti imaće priliku da uživaju u koncertu grupe Miligram, a u sredu 30. decembra nastupiće grupa Van Gog i Željko Joksimović", rekao je Vesić.

Najlepša novogodišnja dekoracija: Gradovi širom sveta pokazali kako se čekaju praznici! (FOTO)

Prema njegovim rečima, za novogodišnju noć, 31. decembra, pevaće Tropiko bend, Stiven Sigal i njegov bend i Lepa Brena, a 1. januara 2016. godine koncert će održati Svetlana Ražnatović.

Sa druge strane, Novosađani će u Novu 2016. godinu na Trgu slobode ući zajedno sa rok sastavima Partibrejkersima i Van Gogom. Pored njih, uživaće u nastupu banjalučke Rock Simfonije, sa više od 50 muzičara na sceni, uključujući simfonijski orkestar i hor, ali i u svirci svojih sugrađana, benda Love Hunters.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs