Euforija

Karte za rođendan kraljice Elizabete razgrabljene: Rasprodate za samo tri sata!

Karte su prodavane po ceni od 55 do 195 funti (70 do 276 evra), a prihodi od prodaje biće dati dobrotvornim organizacijama, navela je Bakingemska palata
Vesti 24.11.2015. - 19:31h Autor: Beta
Foto: AP / Mary Mccartney

Oko 25.000 ulaznica za nekoliko večeri proslave 90. rodjendana britanske kraljice Elizabete Druge u maju iduće godine prodate su danas za manje od tri sata!

 

Karte su prodavane po ceni od 55 do 195 funti (70 do 276 evra), a prihodi od prodaje biće dati dobrotvornim organizacijama, navela je Bakingemska palata.

 

Na prodaju su bile ulaznice za četiri večeri od 12. do 15. maja u Vindzorskoj palati, kraljičinoj vikend rezidenciji, koja se nalazi oko 40 kilometara od Londona.

 

Tada će biti organizovane povorke sa oko 900 konja i 1.500 umetnika, medju kojima će biti igrači, muzičari i glumci iz celog sveta.

 

Kraljica Elizabeta van sebe od besa: Ispunio se njen najveći strah!

 

Vojna konjica i oko sto gajdaša takodje će učestvovati u spektaklu od sat i po. Članovi kraljevske porodice biće u publici svake večeri, a kraljica će prisustvovati finalnoj proslavi koja će biti direktno prenošena preko televizije i za koju su se karte prve rasprodale.

 

Kraljica Elizabeta Druga, rođena 21. aprila 1926. obično slavi svoj rodjendan u dva navrata, privatno na sam dan rođendana i na zvaničnoj ceremoniji jedne subote u junu. Iduće godine će dakle biti tri proslave, pošto će se dodati proslava u njenom dvorcu u Vindzoru.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...