Zdravstveni problemi

Pozlilo Željku Samardžiću: Hitno prevezen na Urgentni centar

Željko je na prijemno odeljenje hitnih slučajeva došao oko četiri sata iza ponoći sa jakim grčevima u stomaku, povraćanjem i izuzetno visokim pritiskom, kaže izvor iz ove zdravstvene ustanove
Vesti
20:48h
Pozlilo Željku Samardžiću: Hitno prevezen na Urgentni centar
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Drama u domu pevača Željka Samardžića odigrala se u noći između ponedeljka i utorka, kada mu je odlazak na spavanje odložio visok pritisak, zbog čega mu je pozlilo.

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

S obzirom na to da je nedavno imao zdravstvenih problema sa štitnom žlezdom, pevača su hitno prebacili u Urgentni centar, gde ga je zbrinuo tim lekara. Kako saznajemo, on je u lošem stanju primljen u ovu ustanovu."Željko je na prijemno odeljenje hitnih slučajeva došao oko četiri sata iza ponoći sa jakim grčevima u stomaku, povraćanjem i izuzetno visokim pritiskom. Lekari su ga odmah primili s obzirom na njegovu istoriju bolesti i probleme koje inače ima sa srcem i štitnom žlezdom. On je i nakon prijema povraćao, osećao mučninu i pritisak u grudima, što je lekare uplašilo. Smešten je u bolnički krevet da bi mu ispitali uzroke takvog stanja i uradili kompletne analize, zbog čega je u bolničkoj postelji proveo nekoliko sati. Doktori su mu odmah, nakon što su ustanovili da ima visok pritisak, koji raste, dali injekciju kako bi ga spustili", priča naš izvor blizak jednom od doktora koji su primili Samardžića i dodaje:"Kada mu se stanje stabilizovalo i kada su doktori bili sigurni da nema opasnosti po njegovo zdravlje, Željko je pušten kući uz obavezu da se javi izabranom lekaru radi detaljnih analiza. Pevač je bio vidno uznemiren jer se nakon saniranja problema sa štitnom žlezdom osećao bolje i pridržavao se redovne terapije koja mu je propisana. Doktori su mu savetovali da promeni i način života jer više nije u stanju da po čitavu noć radi u zadimljenim kafanama, što mu je potpuno poremetilo bioritam", zaključuje naš izvor.

Najkraći recept za prirodni lek: Da štitna žlezda bolje radi!

Kako bismo proverili kako se oseća nakon ukazivanja lekarske pomoći, pozvali smo Željka.

"Hvala na pitanju, dobro sam sada nakon pregleda u Urgentnom centru. Moram malo više da se posvetim zdravlju i da prilagodim telesnu težinu svojim godinama", izjavio je pevač za Alo.

Podsećanja radi, Željko je pre dve godine završio u bolnici kada mu je dijagnostikovana hipotireoidoza, bolest štitne žlezde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs