Sjajna vest

EKSKLUZIVNO: Kupite Azzaro košulje za samo 190 dinara do kraja septembra!

Ovakva prilika ne dobija se često, zato ne čekajte i iskoristite je još danas
Vesti
14:24h
EKSKLUZIVNO: Kupite Azzaro košulje za samo 190 dinara do kraja septembra!
Foto: Azzaro

Ako bismo vas pitali šta najčešće oblačite za posao ili neku formalniju priliku, sigurni smo da bi većina rekla da je to košulja. Košulje su nezamenljive u svim situacijama u kojima želite da ostavite utisak, bilo da ih nosite uz odelo ili jeans.

Web shop Kupon.rs i Azzaro rešili su da vas do kraja septembra obraduju ovom jedinstvenom prilikom i omoguće vam da svima poznate Azzaro košulje uz vaučer od samo 190 dinara, kupite sa neverovatnim popustom od čak 50%! Ali nismo se zadržali samo na tome...

Da ponuda bude još bolja, posebno za dame obezbedili smo i popust na najnoviju kolekciju Vodka od 20% uz vaučer od 99 dinara.

Azzaro košulje, kao domaći brend, svakako zavređuju pažnju, prvenstveno zbog toga što su izrađene od najkvalitetnijeg pamuka i dolaze u širokom spektru modernih dezena, od pruga i karoa do jednobojnih... Sve što je potrebno da uradite, jeste da preuzmete svoj vaučer na sajtu Kupon.rs i sa njim odete do najbliže prodavnice Azzaro:

- Knez Mihailova 32 Beograd

- Bulevar kralja Aleksandra 80 Beograd

- Kralja Milana 8 Beograd

- Pozeska 116 Beograd

- Bežanijska 4 Zemun

- Jurija Gagarina 151a lok. 21 (T.C. Piramida)

- Dunavska 4 Novi Sad

- Vožda karađorđa 7 Niš

Za sve koji znaju, sigurni smo da neće propustiti ovu akciju, a za sve koji nisu imali prilike da se sretnu sa ovim odličnim brendom, ovo je jedinstvena prilika da to učine.

Akcija važi samo u septembru, zato pravac Kupon.rs po vaučer i vidimo se u Azzaru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs