Na snazi do septembra

Od danas važi letnji red vožnje: Smanjen broj vozila gradskog prevoza

Na redovne trase vraćena su vozila na linijama 2, 19, 21, 22, 29 i 31, koja su saobraćala izmenjenim trasama
Vesti
23:18h Autor:
Od danas važi letnji red vožnje: Smanjen broj vozila gradskog prevoza
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Na beogradskim ulicama jutros je saobraća 985 vozila, od kojih 80 tramvaja, 62 trolejbusa i 843 autobusa, jer je stupio na snagu letnji red vožnje, izjavio je za Tanjug dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd Zoran Stanojković.

On je najavio da će letnji red vožnje vozila javnog gradskog prevoza biti na snazi tokom leta, odnosno u periodu do septembra.

Na redovne trase vraćena su vozila na linijama 2, 19, 21, 22, 29 i 31, koja su saobraćala izmenjenim trasama, zbog koncerta koji je održan na Studentskom trgu, rekao je Stanojković.

Danijela Vranić doživela tešku saobraćajnu nesreću: Pevačica se jedva izvukla!

Počela je letnja turistička sezona, pa ima vozila stranih registracija na autooputu, pogotovo iz pravaca Zagreba, Novog Sada i u smeru ka jugu Srbije, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić. Završeno je asfaltiranje u Ustaničkoj ulici, a saobraćaj se obavlja bez zadržavanja, kazao je Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs