Nesvakidašnje

Trudnoća koja potresa svet: Manekenka čeka dete sa 46 godina starijim muškarcem! (FOTO)

Vest o prinovi stigla je samo dva dana nakon što je ovaj neobičan par uplovio u bračnu luku
Vesti
00:44h Autor:
Trudnoća koja potresa svet: Manekenka čeka dete sa 46 godina starijim muškarcem! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter/Daily Mail

Manekenka Gabi Grecko (26) i njen 46 godina stariji suprug, australijski preduzetnik Geofri Edelsten, očekuju svoje prvo dete. Vest o prinovi stigla je samo dva dana nakon što je ovaj neobičan par uplovio u bračnu luku.

Rastavila ih smrt: Kanadski pevač i njegova devojka se ugušili!

Srećnu vest oduševljena manekenka odmah je podelila sa svojim prijateljima na Instagramu uz fotografiju koja prikazuje pozitivan test na trudnoću.

Brojni pratioci čestitali su novopečenim supružnicima na prinovi koja stiže.

Nobelovac koji mrzi žene: Tim Hant vređao devojke u nauci!

"Čestitam od srca! Bićeš najbolja mama na svetu. Tvoje maleno pravi je srećnik. Uzbuđena sam zbog tebe i Geofa", poručila je jedna pratiteljka, dok joj je druga savetovala da pričeka sa veseljem dok ne dobije potvrdu lekara.

Ipak, bilo je i onih koji su otvoreno iskazali nezadovoljstvo zbog deteta koje će odrastati u nepovoljnoj okolini. "Ovo je zapravo uznemirujuće. Zašto bi neko hteo dete u odnosu koji neće potrajati idućih 10 godina. Oduvek sam podržavala tvoju udaju za njega iz ljubavi, ali doneti dete na svet kada znaš da će njegov otac biti uz njega samo mali deo života je varvarski", oštro je prokomentarisala jedna obožavateljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs