Žene presrećne

Četvrti deo knjige 50. nijansi: Ovoga puta iz muškog ugla!

Na molbe čitalaca, autorka planetarno popularne triologije dobiće još jedan nastavak, u kom će glavni pripovedač biti glavni muški lik, Kristijan Grej
Vesti
17:50h
Četvrti deo knjige 50. nijansi: Ovoga puta iz muškog ugla!
Foto: AP

E. L. Džejms, autorka planetarnog književnog fenomena "50 nijansi", vratila se s novim, četvrtim nastavkom popularnog erotskog serijala!

Knjiga, pod naslovom Grey (Siva), biće objavljena 18. juna, saopštila je izdavačka kuća Vintidž Buks, a prenosi AP.

Ovoga puta, priča je ispričana iz "muškog ugla", tj. iz ugla milijardera Kristijana Greja, čija je vrela romansa sa mladom Anastazijom Stil postala opsesija međunarodnih razmera. Britanska književnica je navela da je novu knjigu posvetila čitaocima koji su je "molili i molili i molili" da napiše roman u kom će narator biti Kristijan.

"Kristijan je kompleksan lik i čitaoci su od samog početka bili fascinirani njegovim željama i motivacijama, kao i njegovom problematičnom prošlošću", navela je Džejms.

Dakota Džonson sama na vrhuncu slave: Dečko je ostavio zbog 50 nijansi sive!

"Kao što svako ko je bio u vezi zna, u svakoj priči postoje dve strane", istakla je ona. Od izdavanja prvog romana 2011. godine, trilogija "50 nijansi" prodata je u više od 125 miliona primeraka i oborila rekorde u prodaji kako štampanih tako i elektronskih izdanja. Istoimeni film, prikazan početkom godine, zaradio je, pak, preko 500 miliona dolara širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs