Tragedija

Fatalni srčani zastoj: Ruska teniserka preminula u 23. godini! (FOTO)

Tužne vesti sa javnošću je putem društvene mreže Facebook podelila njena bliska prijateljica, takođe teniserka, Anastasija Vdovenko (20), koja je svojoj preminuloj prijateljici uputila poslednje pozdrave
Vesti
16:22h Autor:
Fatalni srčani zastoj: Ruska teniserka preminula u 23. godini! (FOTO)
Foto: Facebook

Prijatelji i saradnici lepe dvadesettrogodišnje teniserke Violete Degtiareve šokirani su vestima koje su tokom današnjeg dana preplavile svetske medije.

Porodica u šoku - Sahranili ćerku (10), a potom dobili poklone od nje! Više saznajte OVDE! (FOTO)

Kako ruski mediji prenose, mlada sportistkinja iznenada je preminula usled srčanog zastoja. Tragedija se navodno dogodila u sportskom centru tokom Violetinog treninga, a strani mediji navode da je, nakon što je ostala bez svesti, hitna pomoć odmah stigla, ali da mladoj teniserki nažalost nije bilo spasa, te je preminula na putu do bolnice.

Tužne vesti sa javnošću je putem društvene mreže Facebook podelila njena bliska prijateljica, takođe teniserka, Anastasija Vdovenko (20), koja je svojoj preminuloj prijateljici uputila poslednje pozdrave:

Kako su se poznate ličnosti oprostile od Kemala Montena, pogledajte OVDE.

"Teško je poverovati. Počivaj u miru" - napisala je Anastasija.

Violeta se trenutno nalazila na 1084. mestu na WTA listi, a svoj najbolji rezultat pokazala je kada se našla na 947. mestu, što su mnogi smatrali ogromnim uspehom uzimajući u obzir njene godine.

Zbog njenog očaravajućeg izgleda često su je upoređivali sa njenom koleginicom, takođe Ruskinjom, Anom Kurnjikovom.

Misica (19) preminula tokom liposukcije na koju je žiri naterao! Više saznajte OVDE! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs