Pomoć stigla na vreme

Umalo katastrofa: Luna Đogani, Mia Borisavljević i Jelena Kostov izbegle požar!

U blizini njihovih domova iznenada je izbio požar koji su vatrogasci ubzo zaustavili
Vesti 15.01.2015. - 19:43h Autor: Kurir
Foto: Kurir Arhiva

Doček pravoslavne Nove godine preseo je je Miji Borisavljević, Jeleni Kostov i Luni Đogani, čiji stanovi umalo nisu izgoreli te noći u požaru.

 

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija se čak zatekla u zgradi jer je s društvom kod kuće pravila žurku, pa je prva osetila dim kad se zapalio restoran u suterenu.

 

Kako je njen stan odmah iznad lokala, svi su istrčali ni policija ulicu i pre nego što su stigli vatrogasci i policija.

 

"Mnogo sam se uplašila kad sam videla da vatra iz restorana ide ka mom prozoru. Verujte mi da bih se ubila da mi je izgoreo stan koji sam opremala sa toliko ljubavi. Dim je počeo da se širi sve više, a ja sam sprijateljima izletela napolje, gde su bili i ostali ljudi iza zgrade. Vatrogasci su stigli na vreme i sprečili da se požar proširi na stanove", zjavila je Luna, koja u svom domu još oseća miris paljevine.

 

Borisavljevićeva je vest o vatrenoj stihiji saznala od prve komšinice dok je sa prijateljima slavila pravoslavnu Novu godinu u drugom delu grada.

 

Prvi susret Mie Borisavljević sa bivšim nakon batina: Tresla se od straha, pa pobegla za Beograd!

 

"Mnogo sam se uplašila, a dok se sve nije završilo, nisam mogla da se smirim. Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veću štetu. Sve vreme sam bila na telefonskoj liniji s komšijama koje su me obaveštavale šta se dešava. Srećom, sve se dobro završilo", rekla nam je Mia, dok je njena koleginica Jelena Kostov, koja živi sprat iznad, te noći nije ni bila u Beogradu.

 

"Radila sam u Prokuplju, ali sam čula da je bio požar. Dobro je da nisam bila tu jer bih se istraumirala", rekla je Jelena.

 

Gazda lokala, Marko Nešić, kaže da je požar brzo saniran.

 

"Odmah smo preduzeli sve mere bezbednosti. Svaka čast vatrogascima, koji su brzo stigli i ugasili požar. Niko od gostiju nije bacao pirotehniku jer je napolju bilo hladno, a svi su se veselili u restoranu", tvrdi Nešić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...