Požurite

Budite brzi: Stil vas vodi na predstavu Bog masakra u Ateljeu 212

Poklanjamo karte za pozorišnu predstavu sa početkom u 20 časova
Vesti 08.11.2014. - 12:01h
Foto: Promo / Atelje 2012

Stil vas vodi na predstavu u Ateljeu 212!

 

Pet najbržih čitalaca dobiće po dve karte za predstavu Bog masakra, koja je na repertoaru u nedelju, 9. novembra sa početkom u 20 časova.

 

Potrebno je da ispod objave na našoj Fejsbuk stranici Stil Magazin - Authorised Fan Page ostavite komentar i pošaljete nam svoje ime i prezime u inboks.

 

U komediji Bog masakra dva bračna para, tolerantni i civilizovani Evropljani, pokušavaju da reše konflikt koji je nastao zbog fizičkog obračuna njihovih 11-godišnjih sinova u praku, koji su tokom tuče u parku jedan drugom izbili zube.

 

Nakon popodneva provedenog u otkrivanju porodičnih tajni, najvažnije otkriće biće da iver zaista ne pada daleko od klade, jer i roditelji, kada sve drugo propadne, teže rešavanju problema šakama. Situacija skreće u neočekivano i ekstremno neprijatnom smeru.

 

Bog masakra zapravo pokazuje da se u osnovi lepo uređenih društava nalazi agresivnost, dvoličnost i odsustvo ljudskosti, dok su red, zakoni i ljudska prava, za koje se likovi zalažu, samo etikete, prazne forme i ljušture ispumpanog značenja.

 

U ovoj komediji zabaviće vas Dušanka Stojanović, Tihomir Stanić, Jelena Đokić i Svetozar Cvetković.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...