Požurite

Budite brzi: Stil vas vodi na predstavu Bog masakra u Ateljeu 212

Poklanjamo karte za pozorišnu predstavu sa početkom u 20 časova
Vesti
09:56h
Budite brzi: Stil vas vodi na predstavu Bog masakra u Ateljeu 212
Foto: Promo / Atelje 2012

Stil vas vodi na predstavu u Ateljeu 212!

Pet najbržih čitalaca dobiće po dve karte za predstavu Bog masakra, koja je na repertoaru u nedelju, 9. novembra sa početkom u 20 časova.

Potrebno je da ispod objave na našoj Fejsbuk stranici Stil Magazin - Authorised Fan Page ostavite komentar i pošaljete nam svoje ime i prezime u inboks.

U komediji Bog masakra dva bračna para, tolerantni i civilizovani Evropljani, pokušavaju da reše konflikt koji je nastao zbog fizičkog obračuna njihovih 11-godišnjih sinova u praku, koji su tokom tuče u parku jedan drugom izbili zube.

Nakon popodneva provedenog u otkrivanju porodičnih tajni, najvažnije otkriće biće da iver zaista ne pada daleko od klade, jer i roditelji, kada sve drugo propadne, teže rešavanju problema šakama. Situacija skreće u neočekivano i ekstremno neprijatnom smeru.

Bog masakra zapravo pokazuje da se u osnovi lepo uređenih društava nalazi agresivnost, dvoličnost i odsustvo ljudskosti, dok su red, zakoni i ljudska prava, za koje se likovi zalažu, samo etikete, prazne forme i ljušture ispumpanog značenja.

U ovoj komediji zabaviće vas Dušanka Stojanović, Tihomir Stanić, Jelena Đokić i Svetozar Cvetković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs