Potez nekada omiljene Kardašijanke razbesneo fanove: Zaboravila i na bivšeg i na troje dece koje mu je rodila

Da je ljubav slepa pokazala je ona kada je izabrala kontraverznog muzičara za novog muža, ali izgleda je uz novu ljubav postala i zaboravna

Vesti
Potez nekada omiljene Kardašijanke razbesneo fanove: Zaboravila i na bivšeg i na troje dece koje mu je rodila
Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U Americi dan očeva i dan majki je nešto što poznati posebno vole da obeleže, pa su na taj dan društvrne mreže preplavljne dirljivim porukama posvećenim roditeljima.

Ove godine Kortni Kardašijan podelila je fotografije svog novog muža, hvaleći novopečenog tatu i muža Trevisa Barkera, bez ikakvog pomena njenog bivšeg Skota Disika, koji je otac njeno troje dece.

Kortni je uz svoju objavu napisala „Srećan Dan očeva, Trevise!! Osim što smo zahvalni za tatu što si našem dečaku i svoj deci“.

Obožavaoci su je ubrzo osudili i prokomentarisali, jedan korisnik je napisao: "Zapravo smatram da je ovo toliko nepoštovanje što nisi uključila svoju drugu decu sa Skotom. On je otac vaše troje druge dece u slučaju da si zaboravila na njega i njih", drugi je napisao "Šta je s ocem tvoje troje dece.. To je ludo da mu se nisi zahvalila", napisao je treći korisnik "Skot je otac tvoje najstarije dece, bilo bi lepo da priznaš i to."

Inače čuvena starleta Kortni Kardašijan, po četvrti put je postala majka i na svet donela dečaka, u 44. godini.

Bio je to dug put za slavni par jer su proveli dve godine pokušavajući da začnu bebu. Kortni je nekoliko puta pokušala VTO i nije zatrudnela sve dok konačno nije prekinula sve tretmane, prenosi Dejli mejl.

Penelope Disik, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Ovo je četvrto dete za Kortni jer već ima troje dece - Mejsona, (13), Penelopu, (11), i Rejn,( 8 )- sa bivšim dečkom Skotom Disikom (40). I to je treće dete za Trevisa koji deli dvoje dece — Landona (20) i Alabamu (17) sa svojom bivšom suprugom Šanom Moakler (48). Rok zvezda takođe smatra da je Šanina ćerka sa bivšim bokserom Oskarom De La Hojom - 24-godišnja -stari model Atiana De La Hoia - njegova.

Naime,Kortni Kardašijan prvo se udala se u tajnosti za muzičara Travisa Bakera u Las Vegasu, a kasnije su napravili svadbu u Italiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs