Neverovatan prizor

Najveća morska kraba snimljena u Engleskoj: Široka neverovatnih 16,5 m! (FOTO, VIDEO)

Žitelji Vitstejbl su prvo pomislili da se more poigralo i složilo dno u obliku ogromne krabe, a deo ljudi još uvek veruje da je u pitanju nameštaljka
Vesti
22:22h Autor:
Najveća morska kraba snimljena u Engleskoj:  Široka neverovatnih 16,5 m! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube

Engleski gradić Vitstejbl u Kentu dosad je bio nadaleko poznat po ostrigama, ali uskoro će postati mnogo poznatiji po morskoj nemani koja je "uhvaćena" na fotografiji tamošnjeg pristaništa.

U plitkim vodama koje okružuju mol s kojeg na otvoreno more polazi na desetine ribarskih brodića živi prava morska neman. Tako barem "svedoči" fotografija koja se ovih dana objavljuje po internetu.

Hobotnica leži na jajima već 4 godine i ništa ne jede za to vreme! Detalje pročitajte OVDE.

Na toj slici vidi se kraba od barem 16,5 metara kako se odmara na morskom dnu pored mola. Slika je snimljena iz vazduha, a deo onih koji su je videli tvrde da je to dokaz o ubedljivo najvećoj britanskoj krabi dok ostali tvrde da je reč ili o dobro smišljenoj prevari ili običnom pesku kojim se poigralo more stvarajući neverovatnu sliku.

http://www.youtube.com/watch?v=6Mh_p0whB-8
ribarskog mestašca

Neobična fotografija potiče sa sajta Uvrnuti Vitstejbl koji je onlajn kolekcija čudnih i neobičnih pojava u ovom engleskom gradiću. Urednik tog sajta Kvinton Vinter kaže da je videvši sliku u prvi mah pomislio da je nameštaljka, ali je u međuvremenu promenio mišljenje.

Iskustvo Leonarda di Kaprija sa velikom belom ajkulom pročitajte OVDE.

Naime, letos je vodio sina u lov na rakove i kroz vodu video ogromno stvorenje nalik krabi. U tom momentu nije verovao svojim očima već je pomislio da je voda tako išarala pesak na morskom dnu.

Titulu najveće krabe na svetu zasad drži japanska pauk-kraba po imenu Big Dedi koja ima 12 metara u prečniku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs