U čast orlova

Beograđani nacrtali ogromni mural sa likom Teodosića i Đorđevića (FOTO)

Uoči finalne utakmice sa Amerikom, na društvenim mrežama osvanula je slika na kojoj se vidi da najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić i selektor Sale Đorđević dobijaju mural na jednom zidu u Beogradu
Vesti
05:34h Autor:
Beograđani nacrtali ogromni mural sa likom Teodosića i Đorđevića (FOTO)
Foto: Twitter

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić izabran je sinoć u idealnu petorku Svetskog prvenstva u Španiji.

Uoči finalne utakmice sa Amerikom, na društvenim mrežama osvanula je slika na kojoj se vidi da najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić i selektor Sale Đorđević dobijaju mural na jednom zidu u Beogradu.

Na muralu se vide Teodosić i selektor Đorđević sa pobedničkim peharom.

Ipak, košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na 17. Svetskom prvenstvu pošto su u finalu poraženi od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 129:92. Ovo je prva svetska medalja naše zemlje od osamostaljenja.

Večeras će se, posle pet godina bez medalje, na balkon Skupštine Grada Beograda, popeti oni zbog čijih uspeha je 1995. godine ustanovljena tradicija, koju su prihvatili i ostali uspešni sportisti iz naše zemlje.

Košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion planete, naći će se predvođena selektorom Aleksandrom Đorđevićem, na balkonu, u 20 časova, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će se košarkaškoj reprezentaciji na svečanom dočeku pridružiti ženska streljačka reprezentacija Srbije, koju će će predvoditi Jasna Šekarić, kao i rvač Davor Štefanek, osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Taškentu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs