Uloga u 4. sezoni popularne serije

Najmanja žena na svetu na kastingu "Američke horor priče"

Ova mlada Indijka, visoka svega 62,8 centimetara i teška pet kilograma, boluje od ahondroplazije, bolesti kostiju koja zaustavlja rast
Vesti
14:40h Autor:
Najmanja žena na svetu na kastingu "Američke horor priče"
Foto: Reuters

Kreator "Američke horor priče" Rajan Marfi angažovao je Džjoti Amge, Indijku koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najmanja žena na svetu.

Marfi (poznat i kao autor hit serija "Reži me" i "Glee") saopštio je preko Tvitera da je 20-godišnjoj Indijki ponudio ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije čije je snimanje u toku.

Prema pisanju Hafington Posta, nova sezona, koja nasi naslov "Freak Show", govori o cirkuskoj trupi iz 1950-ih koja je širom Amerike priređivala spektakle sa "nakazama prirode".

Glavnu ulogu i dalje će imati legendarna Džesika Lang, koja će ovog puta igrati Nemicu, vlasnicu cirkusa, a u seriju će se vratiti i Sara Polson koja će tumačiti Bet i Dot, lik dvoglave žene.

Džjoti Amge je proglašena za najmanju ženu na svetu 2011. Ova mlada Indijka, visoka svega 62,8 centimetara i teška pet kilograma, boluje od ahondroplazije, bolesti kostiju koja zaustavlja rast.

Pojavila se u indijskoj verziji "Velikog brata", kao i u britanskom dokumentarnom filmu "Bodu Shock" iz 2009.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs